Задни пружини от Пасат комби на Голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
slav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slav » Нед 01 юни 2008 18:16

Не е чак толкова лошо това което се е получило, по скоро лош визуален ефект се получава от джантите /между другото нито една не е от Голф 3/. Сложи и някаква по-свежа джанта и да видиш как ще се отвори колата. Иначе голфа си е хубав. При мен подобен ефект се постигна със слагането на 2,5 см. втулки. При мен разстоянието между ръба на калника и гумата на предните колела беше по-голямо отколкото при задните /при празна кола/ и колата стоеше леко като приклекнала отзад, а сега разстоянието и отпред и отзад е почти еднакво /макар че причината за повдигането не беше търсене на визия а зарди друго/.

Миленко
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Миленко » Вто 03 юни 2008 12:12

manuil_85,супер е станала колата,благодаря че си я снимал за да я видим,и аз ще сменя моите пружини с такива от Пасат комби,може би савсем малко е по-височка,ама поне няма да опира из бордюрите като я качвам по тротоарите :D

Потребителски аватар
manuil_85
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот manuil_85 » Сря 04 юни 2008 11:51

Доволен от постигнатото :D
Наистина се получава лош визуален ефект от джантите.
Преди време имах 15" и сега мисля пак да си взема.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 04 юни 2008 15:30

Тя темата за подаряването се е затрила вече, но... имам пружини от В3 комби (моето) със счупени витки в горната им част- едната е на 1.5 витки, а другата счупването е точно на втората витка.
За подарък са, тъй като никога няма да ги сложа, а ме е жал още да ги изхвърля в коша.
Само транспортните разходи ще ви струва.

Djoro_picha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Djoro_picha » Вто 16 сеп 2008 17:02

Ей колега много хубава работа си направил . Аз от доста време имам мерак да направя тази работа с пружините, че ми писна да закача отдоло Кажи ми моля от магазин ли си взе пружините или някои ти ги даде втора ръка защото съм решил до месец да правя тази операция със смяната .

Потребителски аватар
aiptek
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Задни пружини от Пасат комби на Голф 3

Мнениеот aiptek » Вто 10 юли 2012 0:50

Здравейте .
Аз от скоро се замислям да сложа пружини от пасат на моя голф 3.Чудя се обаче от седан или от комби пасат да бъдат.И процедурата по смяна на пружини дали изисква много философия?
Акобуспея да се справя сам ,ще споделя резултата.Мисля че на моя ГТ с 15" джанти ще седи добре.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”