Задни пружини от Пасат комби на Голф 3
Не е чак толкова лошо това което се е получило, по скоро лош визуален ефект се получава от джантите /между другото нито една не е от Голф 3/. Сложи и някаква по-свежа джанта и да видиш как ще се отвори колата. Иначе голфа си е хубав. При мен подобен ефект се постигна със слагането на 2,5 см. втулки. При мен разстоянието между ръба на калника и гумата на предните колела беше по-голямо отколкото при задните /при празна кола/ и колата стоеше леко като приклекнала отзад, а сега разстоянието и отпред и отзад е почти еднакво /макар че причината за повдигането не беше търсене на визия а зарди друго/.
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Тя темата за подаряването се е затрила вече, но... имам пружини от В3 комби (моето) със счупени витки в горната им част- едната е на 1.5 витки, а другата счупването е точно на втората витка.
За подарък са, тъй като никога няма да ги сложа, а ме е жал още да ги изхвърля в коша.
Само транспортните разходи ще ви струва.
За подарък са, тъй като никога няма да ги сложа, а ме е жал още да ги изхвърля в коша.
Само транспортните разходи ще ви струва.
-
Djoro_picha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- aiptek
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Задни пружини от Пасат комби на Голф 3
Здравейте .
Аз от скоро се замислям да сложа пружини от пасат на моя голф 3.Чудя се обаче от седан или от комби пасат да бъдат.И процедурата по смяна на пружини дали изисква много философия?
Акобуспея да се справя сам ,ще споделя резултата.Мисля че на моя ГТ с 15" джанти ще седи добре.
Аз от скоро се замислям да сложа пружини от пасат на моя голф 3.Чудя се обаче от седан или от комби пасат да бъдат.И процедурата по смяна на пружини дали изисква много философия?
Акобуспея да се справя сам ,ще споделя резултата.Мисля че на моя ГТ с 15" джанти ще седи добре.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”