колко е опасно да карам с тази гума
колко е опасно да карам с тази гума
имах идея да я залепя с лепило,но после се сетих ,че някои лепила разяждат гумата и може да стане по-голяма беля...дълбочината на скъсването е 2 мм...страх ме е да не се пръсне по време на движение и да си размажа физономията някъде.гумаджиите лепят ли ги с нещо...ето снимка...мнения ,идеи,препоръки?
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
Re: колко е опасно да карам с тази гума
kiko написа:имах идея да я залепя с лепило,но после се сетих ,че някои лепила разяждат гумата и може да стане по-голяма беля...дълбочината на скъсването е 2 мм...страх ме е да не се пръсне по време на движение и да си размажа физономията някъде.гумаджиите лепят ли ги с нещо...ето снимка...мнения ,идеи,препоръки?
Колега - доста добре си си оформил и лакирал ноктите

Че и фигурки си направил ......

Честно кефиш колко са ти нежни пръстчетата

Сори за спама ама не се сдържах

- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Re: колко е опасно да карам с тази гума
bugster написа:kiko написа:имах идея да я залепя с лепило,но после се сетих ,че някои лепила разяждат гумата и може да стане по-голяма беля...дълбочината на скъсването е 2 мм...страх ме е да не се пръсне по време на движение и да си размажа физономията някъде.гумаджиите лепят ли ги с нещо...ето снимка...мнения ,идеи,препоръки?
Колега - доста добре си си оформил и лакирал ноктите![]()
Че и фигурки си направил ......![]()
Честно кефиш колко са ти нежни пръстчетата.....
Сори за спама ама не се сдържах
Какво го базикате колегата

- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rainheart написа:Колега, няма страшно. Оказа се, че съм карал няколко хиляди километра със задна гума, на която от вътрешния и борд стърчаха конците и цепката беше дълга 55 мм и 3-4 широка. Естествено без да знам, докато не дойде време за смяната им
и аз колега, не знам как е станало, гумата беше барум на 2 години с приличен грайпфер, цяло лято си карам, идва зимата сменям гумите и гледам задна дясна от вътре и онемях, конци, процепи беше ужас, а в следствие на какво...?
lowrider написа:rainheart написа:Колега, няма страшно. Оказа се, че съм карал няколко хиляди километра със задна гума, на която от вътрешния и борд стърчаха конците и цепката беше дълга 55 мм и 3-4 широка. Естествено без да знам, докато не дойде време за смяната им
и аз колега, не знам как е станало, гумата беше барум на 2 години с приличен грайпфер, цяло лято си карам, идва зимата сменям гумите и гледам задна дясна от вътре и онемях, конци, процепи беше ужас, а в следствие на какво...?
странно ...и тази е барум на 2 години,ама съм я закачил някъде..но нещо напследък не съм доволен от стабилността на колата ,нищо ,че е с добър грайфер...утре отивам да огледам и от вътрешната страна тези гуми...нещо ми се поизгуби доверието в тях...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”