пренаписване на код на контактен ключ за голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
badjo-vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

пренаписване на код на контактен ключ за голф 4

Мнениеот badjo-vw » Сря 04 юни 2008 21:08

някой колега ако знае да помага-скапа ми се ключа този дето се пребира в дръжката-и си купих от тук от форума от платените обяви Сгъваем ключ за VW :arrow: ама няма нищо общо с истината , пича ми каза че става много лесно настройката на кода но изобщо май не е лесно -днес бях при един майстор но ми поиска 100 лева :lol: за настройка на кода :lol: ако някой знае къде в пловдив има свестен майстор , то май трябва да е алармаджия да каже 8)

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Сря 04 юни 2008 21:41

За кой код говориш?На дистанционното или на чипа?То няма значение и в двата случая е крипто и няма щанс да направиш каквото и да е :idea:
Тези дистанционни които ги продават и казват че се напасват за всяка аларма-става въпрос за не фабрични и за такива със твърд код или псевдоскачащ.

Потребителски аватар
badjo-vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот badjo-vw » Сря 04 юни 2008 21:49

за чипа но ако може да се напасне и на дистанционното пак ще е нещо-само с тоя скачащ код не знам ква е работата

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Сря 04 юни 2008 21:57

Дефакто ако съм те разбрал правилно си си купил сгъваем ключ в който има нов чип?И сега искаш някой да ти впише чипа за да почне да пали колата?Така ли е?А къде ти е старият ключ?Защо не си ползваш стария чип?

Потребителски аватар
badjo-vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот badjo-vw » Сря 04 юни 2008 22:21

Vladko написа:Дефакто ако съм те разбрал правилно си си купил сгъваем ключ в който има нов чип?И сега искаш някой да ти впише чипа за да почне да пали колата?Така ли е?А къде ти е старият ключ?Защо не си ползваш стария чип?
да правилно си ме разбрал-стария чип нещо му стана-сега карам с резервния ключ

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Сря 04 юни 2008 22:37

Е какво ще му стане на стария?Ама щом трябва да се впише новия първо трябва да си сигурен че чипа в новия ключ е такъв какъвто ти е нужен на теб (Мегамос крипто ID48) и после ще ти трябва ПИН кода на колата и Ваг Ком(или нещо от сорта) Ако нямаш нищо от по горе изброените е нормално да ти искат 100лв. толкова си струва тая услуга.Но ако ги имаш пиши ще ти обясня как да си го впишеш :wink:

Потребителски аватар
badjo-vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот badjo-vw » Сря 04 юни 2008 23:51

ами той даже не ме попита кво имам и кво нямам направо каза колко пари иска-аз не съм много на ясно къде да погледна за пина и за другите данни :oops: и мерси за помоща :D

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”