Срязана гума
- iceberg9
- Автомобил: Passat B8 2 TDI 4Motion 240
- Двигател:
Срязана гума
Здравейте колеги, преди окол 2 часа минах през една дупка, направо кратер, ама то като всичко е под вода
и спуках гума, по точно се сряза ан 2 места, искам да попитам какво да правя, все пак гумата е на месец, броил съм 150 лв за нея, ходих до вулканизатор, казаха ми не става, имам каско кум Бул инс и искам да попитам някои колега дали не знае как стои въпроса, обадих се в Кат те ми казаха вв петък да съм идел на оглед за евентуален протокол.. помагайте.. как до петък да карам с резервната... за каското трябва ли протокол... Мерси предварително ако някой даде информация 
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
CTaH4o написа:hooligans написа:според мен няма шанс каското да ти плати гумата , ама никакъв даже ...
санто
цялата гума няма да ти платя никога
но в Бул Инс на мен са ми плащали 80% за една спукана гума от ключе 10
На мен не искам да ми я плащаш , плати я на колегата , но пак казвам че е абсурд да ти платят спукана гума ....
че аз секи ден нова разрязаня ще слагам ако така ставаше....
поне така мисля аз
санто най-добре знае
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Иска се фактурата от закупените гуми и е препорачително да имаш протокол от кат или да и покажеш колата със спуканата гума .... на мен не ми е проблем защото аз резервна не ползвам и редовно си карам по 20-30 км със спукана гума ......
нископорифлни гуми с борд почти не се усеща освен че е тежка хидравликата и колата влачи наляво или надясно .... за съжаление обаче много малка част от застрахователите плащат за гума .... мен Дженерали Блг ми отказаха
но пък Булстрад на дружка моя не
ама то може да е от настроение или ако имаш познати
- iceberg9
- Автомобил: Passat B8 2 TDI 4Motion 240
- Двигател:
....
Мерси колеги, ще пробвам , яд ме е само за това че само си гооврят "управляващите" а никакви действия, това не е истина направо... дупка до дупка.... Както и да е ще ходя днес да видя какво могат да направят в бул инс, тка или ина4е трябваше да ходя, някои ми натиснал фара та е за сммяна сега...абе няма оправия .
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Естествено че плащат.Точно при тях миналата седмица изплатиха една перфектно пръсната гума от една перфектна дупка.И колата не беше ''нова'' а BMW 530 2003г. Пълна глупост е изказването че плащали ако колата видите ли била до 3г.Какво общо има гумата с възрастта на колата,може да карам 12 годишен голф с чисто ноеи гуми,а мога да съм бай Ганьо и да карам чисто нов пасат с гуми втора ръка,а новите да съм ги продал за да се напия с парите.
Протокола от КАТ трябва на застрахователите,защото е важно какво е написало длъжностното лице вътре--ТРЯБВА да пише че за спукването на гумата е виновна пътната настилка,а не водача че е карал несъобразено--тънък момент.А застрахоеателите си съдят общината,и то доста лесно вече на база на тоя протокол и си взимат парите за изплатената гума.
Протокола от КАТ трябва на застрахователите,защото е важно какво е написало длъжностното лице вътре--ТРЯБВА да пише че за спукването на гумата е виновна пътната настилка,а не водача че е карал несъобразено--тънък момент.А застрахоеателите си съдят общината,и то доста лесно вече на база на тоя протокол и си взимат парите за изплатената гума.
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Срязана гума
iceberg9 написа:Здравейте колеги, преди окол 2 часа минах през една дупка, направо кратер, ама то като всичко е под водаи спуках гума, по точно се сряза ан 2 места, искам да попитам какво да правя, все пак гумата е на месец, броил съм 150 лв за нея, ходих до вулканизатор, казаха ми не става, имам каско кум Бул инс и искам да попитам някои колега дали не знае как стои въпроса, обадих се в Кат те ми казаха вв петък да съм идел на оглед за евентуален протокол.. помагайте.. как до петък да карам с резервната... за каското трябва ли протокол... Мерси предварително ако някой даде информация
Преди около 12 месеца в Булинс ставаше и без протокол - отидох, така и така, дупка, гума, джанта, приеха ми документите и всичко беше наред. Някой ако има по -прясно инфо?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”