Имам едно питане и се надявам,че някой от вес може да ми помогне с него!
От известно време имам проблем със скоростите на Поло-то си!Смених вече една кутия,но и новата се указа със шум!Моля кажете можели,да се оправи,защото тая скоростна кутия вече ми стана като кунсуматив,а ако купя още една скоростна колата няма продаване!Тия скорости са се ..... майката!
Скорости-???
- moni_barca
- Автомобил:
- Двигател:
- moni_barca
- Автомобил:
- Двигател:
Попринцип,старата кутия беше доста разбита и накрая даже почна да тропа!Бяха счупени доста от зъбните колела!Що се отнася да шума,то може да се каже,че е като виене на тролей(сещате се?)Когато няма натиск на гумите(когато са във въздуха,примерно на стенд),няма виене!От начало виеше само първа,а сега се чуват и другите скорости!До колкото знам,това е най-големия проблем на Поло,Пасат и Голф!Пращах писма до Германия,те ме препратиха към Porche-България,те пък ми казаха,да си ходя в някой сервиз на VW-аман от майстори!Може да е и от диференцяла,но знам ли,той май се е със скоростната!
Полото е края на 95година!Двигателя му е 1.6 моноинжекция и което е странното е 90 коня а не 75,както са другите!
Полото е края на 95година!Двигателя му е 1.6 моноинжекция и което е странното е 90 коня а не 75,както са другите!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”