Здравейте колеги, Искам да ви питам възможно ли е по някакъв начин да се видят реалните километри на GOLF 3 GTI 115 hp Март 1994 год
На километража показва 183000 , чувал съм че търговците ги превъртат по някакъв начин. Вчера я качих на канал за да я прегледам как е отдолу и видях на бензиновия филтър италианеца е написал км 262000 . Значи минимум 100000км километража е намален.
Та ако е възможно да се видят реалните километри който знае да каже. Ще бъда много благодарен.
Реални километри на стара кола .
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Не, Владо. Не могат да се видят реалните километри, можеш само да гадаеш.
Относно това, дето е написал италианеца- зависи колко му е акъла и до колко му се смята
Аз на капака на ангренажа си лепнах стикерче кога трябва да го сменя, а не кога съм го сменил. Логиката е, че обикновено матемтиката ми куца и ме мързи да смятам!

Относно това, дето е написал италианеца- зависи колко му е акъла и до колко му се смята

Аз на капака на ангренажа си лепнах стикерче кога трябва да го сменя, а не кога съм го сменил. Логиката е, че обикновено матемтиката ми куца и ме мързи да смятам!

- vladovelin
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
За качествено гориво в ШЕЛ-България....
Относно пробега за смяна на горивен филтър- все още не съм си качил АутоДата-та на този комп, та не знам. Върти ми се нещо за 30 000 км. по каталог. Аз го сменям на 20 000, но при нашите горива- при всяко сменяне на маслото май ще е най-добре!
Преди време колегата yosarian проведе един страшно добър и поучителен спор с joker на тема LONG LIFE консумативи, но те нито са за нашите коли, нито са за нашите джобчета... а още по-малко за нашите търговски обекти!

Относно пробега за смяна на горивен филтър- все още не съм си качил АутоДата-та на този комп, та не знам. Върти ми се нещо за 30 000 км. по каталог. Аз го сменям на 20 000, но при нашите горива- при всяко сменяне на маслото май ще е най-добре!
Преди време колегата yosarian проведе един страшно добър и поучителен спор с joker на тема LONG LIFE консумативи, но те нито са за нашите коли, нито са за нашите джобчета... а още по-малко за нашите търговски обекти!

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Братле, нашите коли са каааааааааарани карани
Всички километраи се връщат. Общо взето можеш да прецениш по колата - визия, ходова част. Като я погледнеш отдолу и ако тече отвсякъде и е корозирала........ Предишната ми кола беше Форд Орион на 120000 и нещо. Голфа го взех на 106000. Просто прилика нямаше, форда беше като нов, а голфа.... личат му скилометри. ВИж, най-важно е не какво ти пише на километража, а как му е ходова част мотор и пр. Като купуваш една кола отиваш и я гледаш в добър сервиз преди да я вземеш. В темата на vwnew за Голф 4 съм писал къде е сервиза на BOSCH. Там като че ли проверяват най-добре. Иви, виж какво ще ти кажат. А километрите...... само за фасон са. Успех 

- vladovelin
Когато я купувах ми хареса външно, качихме я на канал погледнах я от долу - не е "олекотена" , пробвах я по улиците на Пловдив след което успях да сваля 500лв от цената и я купих. Всичко това ми отне около 40 мин. Колата върви добре . Сериозни проблеми имах само ведъж и влязох в сервиз и 700лв за излизане.
- vaskoniracing
- Автомобил:
- Двигател:
- vladovelin
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”