търсих из форума за подобна случка но не се натъкнах Нямам Имобилайзер и аларма така че не е и от тях давайте акъл
изгасна като карах през дъжда
- KOCMOTPOH
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
изгасна като карах през дъжда
Здравейте колеги имам ПОЛО от съвсем Скоро една седмица колата е перфектна 1,4i 1999г като минах днес през най големия дъжд в няколко локви не кой знае какви колата изгасна и не ще да запали пущината някой да дава съвети че съм начинаещ ще се радвам много горивната помпа работи има искра при проверка на делкото просто не ще да запали и това си е оставих я в гаража да почива току виж утре станало чудо
търсих из форума за подобна случка но не се натъкнах Нямам Имобилайзер и аларма така че не е и от тях давайте акъл
Последна промяна от KOCMOTPOH на Чет 05 юни 2008 19:24, променено общо 1 път.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
KOCMOTPOH написа:най ще се радвам да се е задавила че проблема ще е най малък утре ако сe оправи ще пиша ако не се пак така
Трудно ще се задави. По-вероятно да си намокрил нещо тоците (бобина, капачка, свещи). Често се случва при големи локви с висока скорост или пък ако ти липсва някой подкалник.
Преди година така намокрих старото поло. Три дена едвам креташе и го заведох при един френд да го издуха на компресор
- theevilsite
- Автомобил:
- Двигател:
- moni_barca
- Автомобил:
- Двигател:
- karrr
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колеги аз имах същия проблем миналата година когато започнаха дъждовете. колата гаснеше, после палеше и вървеше едва-едва все едно е на 3 цилиндъра!
диагнозата на мойто поло след сума ти майстори и диагностики се оказаха умрели кабели към свещите. външно кабелите бяха ок, но като махнахме лулата видяхме че са обгорели. смених дистрибуторната капачка и кабелите и количката се оправи.
ПП. естествено ми майсторите развиваха теории че дросела е за смяна...
дано съм бил полезен! успех
диагнозата на мойто поло след сума ти майстори и диагностики се оказаха умрели кабели към свещите. външно кабелите бяха ок, но като махнахме лулата видяхме че са обгорели. смених дистрибуторната капачка и кабелите и количката се оправи.
ПП. естествено ми майсторите развиваха теории че дросела е за смяна...
дано съм бил полезен! успех
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”