[quote="batmilko"]Като гледам повечето слушат радио и си падат по рок, метъл и т.н., та да ви светна - радио "Мила голд" - 101.1 МН, якоооо... [/quotЕвалата на т,ва яко радио- след като спряха Тангра,Милата обра почитателите на рока bowdown walkman А инак на жи си ема Dosy ми прати една мелодийка за събуждане-почва с тупанче после жива сръбска чалга и накрая една мацка извива глас:ДОБРО УТРО ПИЯНИЦЕ Е Е Е Е Е !Класика просто!
~None~ изпускаш Milkshake.... много яко за колата.
Иначе аз си имам един диск с 150 парчета подбрано Ретро от всякакви стилове, много яко.
Слушам също албумите на Sobieski, а вечер нещо по мистично така и да има женски вокали
ANNIHILATOR и аз му се кефя много Нещо от този тип и по-модерни неща като Delirium например, че дори и непознати изпълнители в този стил. Кеф ми прави посред нощ сам на пътя и такава музичка
Ако някой има всичко на Скорпионс си плащам за да ми ги презапише и прати!!! Queen - Who Wants To Live Forever - замислялисте се над името на тази песен!!!
Радио НОВА (101.7), радио ЕНЕРДЖИ ( 89.5 ), хаус, чил аут, лайф сетове... абе такива работи. Имам голяма колекция ретро дискове .. ама тях на последък по-рядко.