майка ми си продаде голфчето и сега останахме само с тая кола... та чакам с нетърпение да дойде другата та да вкарвам тая в бокса...
междувременно се фърлям все повече в някви съскащи мисли...
още 4 дюзи управлявани от някое piggyback-че примерно и една турбинка... не е толкова скъпа всъщност цялата история... ще надуваме малко... 0.5-0.6 бара... ма... ще видим... лятото евентуално... може и да съскаме...
механична инжекция... и ще върви ли тоя голф най-накрая
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
бате с тая турбина кадето вика6 не е много скъпа вярваи ми не излиза толкова ефтинко
за6тото не трябва да и купи6 само турбинка да напраи6 колектор4етата има много други работи . И аз така си мислех 4е ефтинко 6те ми излезне няма да я надувам и какжо стана то след то4но 1 седмица няма6е и помен от екото каране и малкия надув и даваи семи цялата карантия еи въоб6те не си е занимавка но пук разлика голяма вържей да си е.е мамата ти си знае6 на мен ми излезна около 5500 грубо и незнам колко пари требе от сега нататък да жкарвам в тая кола та да двийи
за6тото не трябва да и купи6 само турбинка да напраи6 колектор4етата има много други работи . И аз така си мислех 4е ефтинко 6те ми излезне няма да я надувам и какжо стана то след то4но 1 седмица няма6е и помен от екото каране и малкия надув и даваи семи цялата карантия еи въоб6те не си е занимавка но пук разлика голяма вържей да си е.е мамата ти си знае6 на мен ми излезна около 5500 грубо и незнам колко пари требе от сега нататък да жкарвам в тая кола та да двийи
Аз карам КР в момента имаш ли си на идея колко преправяне те чака...... тези неща които изброи аз никога не бих ги направил за 300лв. Занимавам се с преправяне от 3год. от ЕХ двигател минах през ПЛ сега съм КР повярвай ми не е лесно...... по лесно и евтино ще дойде ако купиш цяла смазана кола АБФ или КР