polo 2001
- frankie86
- Автомобил:
- Двигател:
polo 2001
Здравейте, пичове имам въпросче хелп хахах. Имам поло 2001 1.4 16v, и на таблото ми свети лампичка check или не6то такова оранжева. Някой ако си има на идея от какво може да е да ми каже, че се притеснявам? Мерсаж предварително!!! 

- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: polo 2001
frankie86 написа:Здравейте, пичове имам въпросче хелп хахах. Имам поло 2001 1.4 16v, и на таблото ми свети лампичка check или не6то такова оранжева. Някой ако си има на идея от какво може да е да ми каже, че се притеснявам? Мерсаж предварително!!!
Значи провери ако следва енжени - двигателя. Отиваш на диагностика и ти казват какво не е в ред като разпитат компа. Ако имаш нещо въпроси след това, задай ги.
- frankie86
- Автомобил:
- Двигател:
Поло 2001
Мерси пичове ще направя каквото казвате и ще пиша. Можду другото да ви попитам каква цена е този филтър и ако може и филтъра на климата да ми казете цена горе доло. Мерси
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Поло 2001
frankie86 написа:Мерси пичове ще направя каквото казвате и ще пиша. Можду другото да ви попитам каква цена е този филтър и ако може и филтъра на климата да ми казете цена горе доло. Мерси
За климата са от 10 лв нагоре,аз взех за 10 и нещо некакъв смотан жабарски,ама се тая.За горивния пак така ,зависи какъв.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”