Добавка към масло
Добавка към масло
Приятели вчера обикаляйки из магазините попаднах на една добавка на '' ликю моли''за спиране на течове на масло от двигателя,нещо си...stop ol или нещо подобно,нека ако някои е използвал такава добавка каже има ли смисал и ефект от нея .става въпрос за лек теч от главата колата е г3 1.8 ми предварително благодаря!
Re: Добавка към масло
vwg3 написа:става въпрос за лек теч от главата колата е г3 1.8
Откъде тече точно gruebel
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Golf 3 -Astra 1.6
- Автомобил:
- Двигател:
vwg3 написа:при мен тече точно под тройника но не е антифриз!ПИСАХ ЗА МОЯ СЛУЧАЙ В ТЕМА ''гарнитура глава''.просто се интересувах от ефекта на подобна добавка ако въобще го имаблагодаря ви за мненията до тук
Зависи, колко е голям теча. Обикновенно теча намалява след добавката, но рядко напълно спира. Можеш да пробваш с Ресурс, по евтин е, но съм чувал добри неща за него. Проблема е, че при смяна на маслото се налива нова добавка.
- izaka_82
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Добавка към масло
vwg3 написа:въпрос за лек теч от главата колата е г3 1.8 ми предварително благодаря!
А на какъв пробек е мотора ???
- emils
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
при предишната смяна на маслото сложих на половера (мотор HZ 1.05 бензин) червен валволин макс лайф и добавка против течове също на валволин - мисля че беше 7 лв. за половин литър. имах течове предимно от гартирурата на картера и от капака на клапаните. не вярвах да има ефект, но течовете от долу спряха, а гарнитурата на капака на клапаните я смених и също спряха. понеже послединя път сменявах маслото в същия гараж, ми казаха че няма нужда да се слага отново тази добавка - слага се само веднъж. добре било маслото и добавката да са от една фирма, понеже са съвместими.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”