Здравейте,
Имам проблем с централното заключване - не работи както трябва. В сервиз ми казаха, че вакуум помпата се е скапала. Там има една платка с някакви релета. Казват, че се е навлажнила и се е окислила. Това окисляване е нещо като мухал, едно зелено. Някой знае ли има ли оправяне и как става.
проблем с централно заключване, вакуум помпа
Дадох колата на сервиз, там почистиха вакуум помпата, но тя пак не работи като хората. После поразпитах малко и ми казаха, че ако има окисляване, то води до прекъсване на връзки. Ще пробвам да я почистя сам. Имате ли представа с какъв препарат е препоръчително да се почисти? А ако трябва да си купя друга, може ли да ми кажете къде се намират и горе-долу колко пари струват. Благодаря за помоща предварително.
- CTaH4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
frugo написа:Дадох колата на сервиз, там почистиха вакуум помпата, но тя пак не работи като хората. После поразпитах малко и ми казаха, че ако има окисляване, то води до прекъсване на връзки. Ще пробвам да я почистя сам. Имате ли представа с какъв препарат е препоръчително да се почисти? А ако трябва да си купя друга, може ли да ми кажете къде се намират и горе-долу колко пари струват. Благодаря за помоща предварително.
1 идея- дай я на някой който разбира от такива неща (електротехник ли де да знам) да я прегледа
2ра идея - на мен за моята ми казаха ми 120лв втора ръка, за това обмисляй варианта да купиш 2рия тип за 30лв (пак втора ръка) (на вид изглежда по- малка машинката) след което някой да ти свърже кабелите
- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
frugo написа:Дадох колата на сервиз, там почистиха вакуум помпата, но тя пак не работи като хората. После поразпитах малко и ми казаха, че ако има окисляване, то води до прекъсване на връзки. Ще пробвам да я почистя сам. Имате ли представа с какъв препарат е препоръчително да се почисти? А ако трябва да си купя друга, може ли да ми кажете къде се намират и горе-долу колко пари струват. Благодаря за помоща предварително.
казах ти опитай с подмяна на компресора на място само да го тестваш дали ще проработи. Няма как да знаеш дали е точно от компресора! няма и кой да ти каже ако не го подмениш, за електрото е добре на алармаджия да го занесеш защото засяга централното най вероятно е някой модул. Само времето ще си губиш като цяло

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”