гаранция, че в люлин 3,5,6,7,8,10 не е капнало и капкаstoqn_g60 написа:да в 3 ти МАКРО райион вали сняг в 4 ти е 38 градуса, па глеай ко става в 7 ми торнадоnurv написа:varbanoff написа:В Люлин няма и капка.Улиците са сухи
Това само потвърждава тезата, че Люлин си има свой микроклимат![]()
... мани мани удави ни днеска, аз малко преди да завали се махнах от люлин псоле кво е ставало никва идея
ПОРОЙ!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
jetttlii написа:гаранция, че в люлин 3,5,6,7,8,10 не е капнало и капкаstoqn_g60 написа:да в 3 ти МАКРО райион вали сняг в 4 ти е 38 градуса, па глеай ко става в 7 ми торнадоnurv написа:varbanoff написа:В Люлин няма и капка.Улиците са сухи
Това само потвърждава тезата, че Люлин си има свой микроклимат![]()
... мани мани удави ни днеска, аз малко преди да завали се махнах от люлин псоле кво е ставало никва идея
В 10 капна малко.. мръщи се святка и накрая нищо. По-добре, че утре щеше да се редя на опашка пред булинс...
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:В 10 капна малко.. мръщи се святка и накрая нищо. По-добре, че утре щеше да се редя на опашка пред булинс...
Аз миналата година нямаше къде да скрия колата като падна градушка на село и оттам ходене по мъките. От Евроинс ми казаха да си заведа щетата и да си взема от БАН бележка, че действително е паднала градушка
по - добре да не ни стига
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
jetttlii написа:ISRalien написа:В 10 капна малко.. мръщи се святка и накрая нищо. По-добре, че утре щеше да се редя на опашка пред булинс...
Аз миналата година нямаше къде да скрия колата като падна градушка на село и оттам ходене по мъките. От Евроинс ми казаха да си заведа щетата и да си взема от БАН бележка, че действително е паднала градушкабележката е 30 лева и се чака 5 работни дни
![]()
по - добре да не ни стига
е тия ненормални ли са - като падне градушка в софия на другия ден в бояна е лудница..ако сичките ги карат да носят бележка БАН ще сдаде багажа..
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”