Божков написа:Добре де, разни комисии за защита на потребителя и институти по метрология не могат ли да се викнат на проверка да засекат бензиностанцията?
Да, но не и в Булгаристан!
Някой беше казал, че БГ системата е мудна, бавна. Съгласен съм!
Тя не е за хора, тя е за.... охлюви!
До мерки и теглилки няма смисъл да звъня, защото ми е пределно ясно кво ще стане.....
NORX написа:Газовата ми бутилка събира 20 .......Зареждат ми 28 !!!!!!!
NORX написа:Газовата ми бутилка събира 20 .......Зареждат ми 28 !!!!!!!
dragomir1402 написа:NORX написа:Газовата ми бутилка събира 20 .......Зареждат ми 28 !!!!!!!
прав е колегата -свиквай-давам ти пример-в търново на еко петролеум-при напълно изразходвана газ-разбирай изгаснал мотор-бутилката събира максивув 31.5 литра-проверявано е няколко пъти.
същевременно при неизразходвана напълно бутилка на петрол и омв пълнят в същата бутилка по 35.
GARTNER написа:dragomir1402 написа:NORX написа:Газовата ми бутилка събира 20 .......Зареждат ми 28 !!!!!!!
прав е колегата -свиквай-давам ти пример-в търново на еко петролеум-при напълно изразходвана газ-разбирай изгаснал мотор-бутилката събира максивув 31.5 литра-проверявано е няколко пъти.
същевременно при неизразходвана напълно бутилка на петрол и омв пълнят в същата бутилка по 35.
Еко петролеум -----Няма такава фирма от три години бе колега те си продадоха станциите на Еко Елда
longora написа:1 път на Лукойл отивам и сипвам 20лв или 8л и малко ... Стрелката трябваше да мръдне с около деление и малко, но за жалост мръдна само малко .... От тогава ходя и сипвам от крадена нафта на туби ... Поне тогава като кажа 40л сипвам 40л а не 35 ..
ANNIHILATOR написа:Що се очудвате. Даваха по Дискавъри залавянето на организирана пристъпна групировка. Собственика на организацията Индиец.Има верига бензиностанции и хваща други индиици да му работят за безпари.Та тоя пич на всички бензиностанции на всички колонки имал устройства управлявани с дистанционно и превключвали колонката да мери вярно и невярно. Когато дойде някой с туба му пускат да му пълнят както си трябва, когато е някой с кола си го режат.
Та на всичко си има както казват хората чалъм. Само дето тук не им пука че ще види че не е толкоз за колкото си плащаш.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта