Странно трещене в предницата
- shirosama
- Автомобил:
- Двигател:
същата работа
Много странни шумове подобни на описаните до тук мнения доволен съм, че го прочетох ще поправя описаното и после ще пиша пак
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
bulr1dr написа:pesho_sl написа:kilima написа:Сега гледах пластинката от дясно ми се е разхлабила.Чудя се без да свалям накладката мога ли да я пристегна или да я опльтня с нещо?
мисля, че само с нова! но дано да греша!
А нови почти винаги само с накладките
именно! това ме навежда на мисълта, че колегата има накладки да сменя евентуално!
pesho_sl написа:bulr1dr написа:pesho_sl написа:kilima написа:Сега гледах пластинката от дясно ми се е разхлабила.Чудя се без да свалям накладката мога ли да я пристегна или да я опльтня с нещо?
именно! това ме навежда на мисълта, че колегата има накладки да сменя евентуално!
Тьпото е ,че са на един месец дисковете с накладките,а и без това ме беше яд ,че бях сменял лятото пак ,но с новите дискове трябваше и нови накладки.Се тая,те поне за тая кола са ефтини,но сьс сигурност ли само с нови накладки може да се оправи?
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
kilima написа:pesho_sl написа:bulr1dr написа:pesho_sl написа:kilima написа:Сега гледах пластинката от дясно ми се е разхлабила.Чудя се без да свалям накладката мога ли да я пристегна или да я опльтня с нещо?
Тьпото е ,че са на един месец дисковете с накладките,а и без това ме беше яд ,че бях сменял лятото пак ,но с новите дискове трябваше и нови накладки.Се тая,те поне за тая кола са ефтини,но сьс сигурност ли само с нови накладки може да се оправи?
отиди там където си купил накладките и им кажи нещо от рода, че в комплекта ти ги е нямало тия пластинки. аз наистина нямах такива пластинки и тоя на магазина излезе много точен - даде ми нови пластинки без да ми вземе и една стотинка. та провай и ти, понякога имат излишни! успех!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”