Имам дилема кое от двете ! Помагайте има ли някакви + или - ! Дано не е пускана тема , но търсачката не ми изкара нищо... Предстои ми включване и до 2 дни най-много трябва да реша ! Някакви отзиви ?
Благодаря предварително
ITV partner vs Bulsatcom - Помогнете да реша !
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Аз съм с Bulsatcom , вече 6 месеца и досега несъм имал никакви проблеми относно загуба на сигна лошо качество и т.н. Тук в София сме с 2 приемника , а на село с един,и качеството на картината е супер , има хубави канали ,и повечето ми приятели са с Bulsatcom.Не знам много за ITV Partner ,но ако избереш Bulsatcom няма да збаркаш!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм на ITV от Януари 2007г. и съм Доволен. Имаш избор на пакети които да плащаш, отделно ако си сложиш троен конвертор ще гледаш още Hotbird and Astra , все още там има доста свободни програми Немски,Италиански,Френски ,Руски и така нататък. Тези/пове4е от чуждите/ които ти ги пущат по кабела тук са свободни и ти избираш какво да гледаш.
Пример Евро 2008 ще го дават и по ARD i ZDF това са качествени ТВ които излъчват във формат 16:9 и е голям кеф, В пъти по-добро качество отколкото Диема.
Ти си реши какво да избереш!
Пример Евро 2008 ще го дават и по ARD i ZDF това са качествени ТВ които излъчват във формат 16:9 и е голям кеф, В пъти по-добро качество отколкото Диема.
Ти си реши какво да избереш!
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
в моя случай избора бе едно от едно - апартамента гледа на изток и затова булсатком, ако си западен - итв са твоите хора.
аз също се интересувах от сателитна телевизия, и от двата оператора ми казаха, че им трябва югоизточно изложение за антената. там където исках да сложа е само северозападно изложение и от двете места ми отказаха да монтират на тази фасада /можело на покрива, ама да говоря с монтажниците и т.н./
Р.С. В крайна сметка пуснахме Кейбъл тел обикновена с ужасно качество и дебела цена.
Последна промяна от drmilendd на Съб 07 юни 2008 17:09, променено общо 1 път.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
M4r1qn написа:в моя случай избора бе едно от едно - апартамента гледа на изток и затова булсатком, ако си западен - итв са твоите хора.
я пак разясни моля те, по--подробно.... аз имам два балкона един към витоша и един срещуположен... бих искал да сложа на срещуположния на планината, понеже по-лесно ще ми бъде да прокарам кабеляците през апартамента.... коя компания е тогава за мен?
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
За България за сателитната антена е нужно преди всичко южно изложение. "Насоките" на запад и изток са толкова малки, че могат да се пренебрегнат. Добре е да се говори с хората, които ще монтират оборудването, за да огледат конкретните възможни положения за монтаж.
Освен това, някои кабелни оператори (като Кейбълтел напр.) предлагат т.нар. цифрови приемници - качество и брой програми (TV, радио) почти като на Булсатком и ITV Partner. Според мен последните 2 са за места където няма кабелен ТВ оператор, или някой държи да гледа ТВ програми, липсващи при кабелния оператор и налични при "сателитните".
Освен това, някои кабелни оператори (като Кейбълтел напр.) предлагат т.нар. цифрови приемници - качество и брой програми (TV, радио) почти като на Булсатком и ITV Partner. Според мен последните 2 са за места където няма кабелен ТВ оператор, или някой държи да гледа ТВ програми, липсващи при кабелния оператор и налични при "сателитните".
Последна промяна от gr_kanev на Съб 07 юни 2008 17:35, променено общо 1 път.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Ludia написа:M4r1qn написа:в моя случай избора бе едно от едно - апартамента гледа на изток и затова булсатком, ако си западен - итв са твоите хора.
я пак разясни моля те, по--подробно.... аз имам два балкона един към витоша и един срещуположен... бих искал да сложа на срещуположния на планината, понеже по-лесно ще ми бъде да прокарам кабеляците през апартамента.... коя компания е тогава за мен?
Абе това е верно на един приятел и на него му отказаха понеже той има само една стая и тя гледа към посоко Летището -ориентир .Та те са му казали че требне да има изглед към Витоша,демек към Бистрижа-Драгалевци,жилището му се намира до Шела в Младост там където има много строежи-посока Андрей Ляпчев към Шела от дясно,така че може и да е верно това ,щот аз тога не му повервах и си помислих че тез нещо ги ее мързело да прекарат кабела.
Доста мой познати със Булсатком и са доволни,бабата на село също е с Булсат и си е перфектно,ма тя нямаше никва ТВ,така че на нея не и прави впечатлени трептене ,снежинки по картината и т.н.

-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Ми и при мен когато вали с Булсатком-а няма проблемmely написа:chefito написа:mely написа:Приятели които са на ITV са ми казвали ,че като вали им се развалял сигнала
като вали дори кабелната батладясва...това не е критерий...
Да ама булсатком не ми се е случвало да брадяса,че като се замисля и на кабелната съм нямал проблеми от годииини насам
- M4r1qn
- Автомобил:
- Двигател: C5 X7
- Контакти:
Ludia написа:M4r1qn написа:в моя случай избора бе едно от едно - апартамента гледа на изток и затова булсатком, ако си западен - итв са твоите хора.
Исках да стана абонат на айтиви но те ми отказаха тъй като апартамента гледа на изток а на тях им трябва запад югозапад. На булсатком антената гледа на изток югоизток. имат 70 програми - аз съм на пакет премиум - гледам не повече от 10 програми като ейчбио и синемакс ама хич не ми липсват. с втория приемник плащам 19,6 месечно.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”