Бях я оставил за 1 месец при баща ми Поло 96...и днеска се качвам и не пали....комшията ми даде ток и се оправиха нещата.Та въпроса ми е дали нещо акумулатора(на 6месеца е)или нещо по ел.инсталацията има?Или си е нормално ако не се кара да падне акумулатора...Алармата беше включена през това време.Мерси
Акумулатор
Акумулатор
Колеги искам да попитам възможно ли е,ако колата не е карана 1 месец акумулатора да падне ей така от само себе си.....
Бях я оставил за 1 месец при баща ми Поло 96...и днеска се качвам и не пали....комшията ми даде ток и се оправиха нещата.Та въпроса ми е дали нещо акумулатора(на 6месеца е)или нещо по ел.инсталацията има?Или си е нормално ако не се кара да падне акумулатора...Алармата беше включена през това време.Мерси
:))
Зависи от много неща не само от утечки.
Утечките са едно на ръка, акомулатора си има саморазряд.
Важна е и подръжката, лятото много се изпаряват и трябва да се следи нивото в клетките и гъстотата на електролита.
Утечките са едно на ръка, акомулатора си има саморазряд.
Важна е и подръжката, лятото много се изпаряват и трябва да се следи нивото в клетките и гъстотата на електролита.
- Dart
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не е нормално - особено при тези температури . Имах един Монбат , който държеше ток по 2 дни/пълен боклук/ Предишният ми БОШ след 2-3 месеца,и то зимата палеше моментално. Сега съм с БАНЕР - някаква калциева технология - без забележки. Карам предимно служебна кола и го запалвам Пасата 1 месечно да поработи.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”