Привет, колеги,
закупих си Alpine CDA-9853 от щатите, но искам да го застраховам в БГ. За целта ми трябва касова бележка. Ако има някой колега с такъв плейър да може да ми услужи с бележката. Тя само се преснима от застрахователя и после му я връщам...
поздрави!
Има ли някой с Alpine CDA-9853
Да ти подскажа само няколко алтернативи
1. Да ти го оценят те (обикновено гледат в каталог или в нета), като е малко трудно да постигнете съгласие за цената
2. Надявам се си пазиш shipping slip (ако си го купил online) или касовата бележка от магазина, обикновено и те вършат работа
3. Ако нямаш нито едно от изброените в т. 2, си измисляш някакъв Invoice, принтваш и после би трябвало да ти е ясно
Успех
1. Да ти го оценят те (обикновено гледат в каталог или в нета), като е малко трудно да постигнете съгласие за цената
2. Надявам се си пазиш shipping slip (ако си го купил online) или касовата бележка от магазина, обикновено и те вършат работа
3. Ако нямаш нито едно от изброените в т. 2, си измисляш някакъв Invoice, принтваш и после би трябвало да ти е ясно
Успех

- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
CynepMEH написа:Мерси, колега, но доколкото са ми казвали не застраховат неща от чужбина закупени. Затова ми трябва БГ бележкаЩе питам пак, но съм 99% сигурен, че няма да искат. Мерси за алтернативите все пак.
Не, може да се застрахова и с бележката от Щатите.
Достатъчно е да пише точен модел, цена и дата.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”