Помощ - Климатроник за Голф 4
Помощ - Климатроник за Голф 4
Имам много важен въпрос за решаване и се нуждая от съвет дали е възможно или не. Значи автомобила ми е БЕЗ климатик и с управление на Парното с врътки. Намерил съм си централна конзола от Голф 4 ХайЛайн с поставки за чаши, CD (с управление на чейнджър или iPod), касетофон и управление на дигиталния климатроник. За другите неща е ясно, че ще работят, но дали има начин това табл за климатроника да командва парното?
re
Аз от другия Голф мога да си взема всичко, но какво точно ми трябва? Някой ако меже да ми каже...
Не за да има климатик, а за да работи парното чрез управлението на климатроника...
Не за да има климатик, а за да работи парното чрез управлението на климатроника...
rе
theone написа:абсурд))
?
Във форума на БМВ на Е36 слагат без проблем климатроник на автомобили без климатик или климатроник на климатик с врътки... При Голф 4 трябва също да има начин...
Re: rе
Znajko написа:theone написа:абсурд))
?
Във форума на БМВ на Е36 слагат без проблем климатроник на автомобили без климатик или климатроник на климатик с врътки... При Голф 4 трябва също да има начин...
Колега - няма нищо невъзможно, разбира се че може - за целта се поставят около 30 сензора из цялата кола, монтират се няколко допълнителни клапи + моторчета и т.н. и т.н. - много, много, много труд и доста средства!
Не знам при BMW как е, говоря конкретно за VW. Не разбрах ти с каква кола си, щом споменаваш поставката за чаши като "екстра"...?
Последна промяна от theone на Съб 07 юни 2008 18:25, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”