Въпрос за катализатор...
- Skibadee
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за катализатор...
не разбирам достатачно от тези работи за тва реших да попитам... Та става въпрос за golf 1.4 1993г. отивам на технически преглет мерат ми там изгорелите газове и казват, че катализатора не бил запушен, работел си. Обаче тоя golf на 4-та скорост разви едва 120км. и умря, педала на гаста беше на пода но това не беше от голямо значение, та въпроса ми е толкова си може 1.4 или катализатора е запушен.

- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- cerber4o
- Автомобил:
- Двигател:
колега здравей
наче на мойто голфче като му махнах катализатора дигна с 20 км смисал дигал съм 150 неще и неще повече махнах всичко и останах само по НЕС спорт гърне отзад 170 си ги лови сега спокойно а и набирането е по бързо ест. Ще ме изядат на прегледите и за това направих една тръба на местото на катализатора която лесно се монтира и демонтира и с място за сондата ако го направиш това и си го слагаш само за прегледа мисля че ще си доволен или поне аз съм лесничко е само има малко стругарска работа за 1 фланец или поне при мен имаше който се слага на трабата за да псне на местото на катализатора и вс става 6
(ще се радвам ако съм помогнал успех!)
наче на мойто голфче като му махнах катализатора дигна с 20 км смисал дигал съм 150 неще и неще повече махнах всичко и останах само по НЕС спорт гърне отзад 170 си ги лови сега спокойно а и набирането е по бързо ест. Ще ме изядат на прегледите и за това направих една тръба на местото на катализатора която лесно се монтира и демонтира и с място за сондата ако го направиш това и си го слагаш само за прегледа мисля че ще си доволен или поне аз съм лесничко е само има малко стругарска работа за 1 фланец или поне при мен имаше който се слага на трабата за да псне на местото на катализатора и вс става 6
(ще се радвам ако съм помогнал успех!)
- Vask0
- Автомобил: VW Arteon
- Двигател: CUAA
ivo752 написа:Пич няма такъв филм 93г.-122000км нема как да стане по вероятно322000км без лоши помислиSkibadee написа:еми колата е на 122000км. катализатора не личи да е сменян, ако може да кажете дали да го сменям или направо да го махам, въпреки че ми казаха че вече били задължителни.
Прав си такъв голф 1993 няма
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
megatone написа:значи има вероятност да е и на 1 122 000Skibadee написа:122000км. пише на киометража а реално на колко е мога само да гадая, все пак е внос от италия.А иначе потърси причината за проблема и другаде, иначе как е колата?
Няма абсолютно никакъв начин тази моторетка да доживее 1 122 000
Не е идеята в това къде въртят повече км, а къде въртят повече километражите
)
122к км на 15 годишна кола минала през x-собственика и внесена от търговци от италия е кадър от матрицата
222к км вече звучи малко по-нормално, но пак ми се видят малко
Колега - диагностика на двигателя? цилиндрите? горивната ситема? не е нужно колата да се затормозява непременно само от катализатора.
122к км на 15 годишна кола минала през x-собственика и внесена от търговци от италия е кадър от матрицата
Колега - диагностика на двигателя? цилиндрите? горивната ситема? не е нужно колата да се затормозява непременно само от катализатора.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”