Формула 1, сезон 2008

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
poni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот poni » Нед 08 юни 2008 21:54

mariovasi написа:Метри преди Райко и Кубица да преминат линията на светофара светна червено.При box-limite 80 км/h Хамилтън ги видя в последния момент че спират,даже можеби червеното въобще не го видя,интересно ми е само...защо нацели Райконен като излизаше зад Би Ем ДабълW-то...

мамуната взе правилното решение за него-като ще горим,да горим задружно! :005: хм,дали няма българска жилка в него :?: :?:

Потребителски аватар
mariovasi
Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
Двигател: TSI

F1

Мнениеот mariovasi » Пон 09 юни 2008 6:42

http://www.clubf1.net/novina.php?n=4995 Заради инцидента в пит-лейна,Хамилтън и Нико Розберг са наказани с преместване 10 места назад,на стартовата решетка за ГП на Франция.
:yahoo:

Потребителски аватар
varkulaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот varkulaka » Пон 09 юни 2008 6:54

poni написа:
mariovasi написа:Метри преди Райко и Кубица да преминат линията на светофара светна червено.При box-limite 80 км/h Хамилтън ги видя в последния момент че спират,даже можеби червеното въобще не го видя,интересно ми е само...защо нацели Райконен като излизаше зад Би Ем ДабълW-то...

мамуната взе правилното решение за него-като ще горим,да горим задружно! :005: хм,дали няма българска жилка в него :?: :?:

по скоро циганска

Потребителски аватар
i_cenov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот i_cenov » Пон 09 юни 2008 8:32

Мен пък ме хвана яд за Маса. Каква ръчка даде в последните обиколки ама не можа да резне двете тойоти. Това е каране за мен! Който тръгне пръв и финишира пръв само се вози! Браво на Маса ;)

Потребителски аватар
Wish_Master
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Wish_Master » Пон 09 юни 2008 8:55

Е резна едната. Относно наказанието .... малко ми се вижда. Трябваше да му вземат точки на черньото :twisted:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 09 юни 2008 8:57

те ако взимаха точки за това шуми щеше да е с 5 титли :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 09 юни 2008 9:00

Баси тъпото парче е Хамилтън - е за рад такива като него по София на кръстовищата стават катастрофи :lol: Дано са имали пълно каско на болидите :lol:

Потребителски аватар
i_cenov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот i_cenov » Пон 09 юни 2008 9:11

Rabbit_TDI написа:Баси тъпото парче е Хамилтън - е за рад такива като него по София на кръстовищата стават катастрофи :lol: Дано са имали пълно каско на болидите :lol:

Ако накараш някой застраховател да изплати един такъв болид сигурно ще го стегне в областта на гърдите :lol:

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пон 09 юни 2008 9:30

Общо взето поредното смотано Канадско състезание. Дървосекачите дваисе минути се чудиха накъде да бутат колата на Сутил и пуснаха сейфтито незнайно защо. Правилата за бокса - отворен/затворен могат да се оприличат на сексуалните фантазии на Мозли само.
Ами Маса кара добре и ако не беше непредвиденото спиране в бокса можеше да е поне втори, но все пак не останах очарован от Ферари този уикенд.
Черния съединител гледам вече сте го нахранили, стана ми смешно как гледаше като насран в бокса.
Общо взето честито на двете БМВ-та и дедо Култард. Много правилно състезание и за двете Тойоти, Рубенс и Фетел също.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 09 юни 2008 9:36

Бахти състезанието все едно аз съм го организирал
имаше страшно много недомислици !! :shock
Хамилтън мога да му кажа само едно (не, че ще ме чуе).. СВЕТОФАРИ баце .. за това са ги сложили ;)

иначе честитка на кубица..
едно ме накефи в това състезание
кубица как си бършеше носа .. С 2 РЪЦЕ :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 09 юни 2008 11:01

Хамилтън трябва да го накажат с вземане на точки. Не може да не се спира на червен светофар, при условие, че отпред двамата са спрели, той да завие към Кими и да го удари. Слабоумник.
Иначе браво на Кубица и Хайдфелд, евала на дядо Култи.
Маса както винаги е ясен, за мен той не е никакъв претендент за титлата.
Ако не беше "великолепното" изпълнение на Хамилтън, Кими щеше да спечели, преди бокса настигаше Кубица, даде и най-бърза обиколка, която до края на състезанието никой не можа да подобри. Жалко.

Потребителски аватар
greda
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот greda » Пон 09 юни 2008 11:06

Добре де, Хамилтън се изцъка на метеното , но нито е първият нито ще е последният с идиотска проява :twisted: На мен ми е интересно другият с МакЛарън, като е страшен талант и скрит лидер в предишните 2 състезания :shock , какво прави :evil: Черния, докато беше в състезанието, изстискваше колата и дърпаше на Кубица. Ковалайнен си се возеше като пич и чакаше някой да отпадне, белким вземе точка :evil: :evil: :evil:

Браво на BMW! Използваха ситуацията на 100%!

Потребителски аватар
greda
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот greda » Пон 09 юни 2008 11:14

dobrinb написа:Хамилтън трябва да го накажат с вземане на точки. Не може да не се спира на червен светофар, при условие, че отпред двамата са спрели, той да завие към Кими и да го удари...

В интерес на истината в ляво от Кими му беше единственият шанс да не се размаже, но.... късно...
А колкото до наказанието - ако взимаха точки за подобни изпълнения, някои пилоти ше завършват годината с отрицателен сбор mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Пон 09 юни 2008 11:28

greda написа:
dobrinb написа:Хамилтън трябва да го накажат с вземане на точки. Не може да не се спира на червен светофар, при условие, че отпред двамата са спрели, той да завие към Кими и да го удари...

В интерес на истината в ляво от Кими му беше единственият шанс да не се размаже, но.... късно...
А колкото до наказанието - ако взимаха точки за подобни изпълнения, някои пилоти ше завършват годината с отрицателен сбор mhihi mhihi mhihi

Припомни ми в скоро време подобно изпълнение, някой да не еспрял на червено и да удари спрелия пред него. Не ми давай примери със сблъсъци на пистата, дори и нарочни, там е съвсем друго.

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Пон 09 юни 2008 12:14

greda написа:Добре де, Хамилтън се изцъка на метеното , но нито е първият нито ще е последният с идиотска проява :twisted: На мен ми е интересно другият с МакЛарън, като е страшен талант и скрит лидер в предишните 2 състезания :shock , какво прави :evil: Черния, докато беше в състезанието, изстискваше колата и дърпаше на Кубица. Ковалайнен си се возеше като пич и чакаше някой да отпадне, белким вземе точка
ти колко чисти изпреварвания видя? Алонсо беше по-бърз от Хайдфелд но не можа да го изпревари и отпадна при поредния опит, Маса изпревари 3 коли възползвайки се от груби грешки - факт 4 обиколки зад Глок нямаше нито един реален шанс, Фетел не успя да изпревари Барикело, който задържа сума обиколки и Накаджима и Хайдфелд в началото... тойотите го изправариха защото пресече един завой и загуби скорост.
просто изпреварванията са много много трудни ако човека пред теб не сбърка. Дано догодина с промените в аеродинамиката отново стане интересно, а не да се молим за дъжд...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”