Дръжките за стъклата на поло (6N) 4/5 врати

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
marchq
Автомобил:
Двигател:

Дръжките за стъклата на поло (6N) 4/5 врати

Мнениеот marchq » Нед 08 юни 2008 22:48

Здравейте колеги. Понеже си сложих фолио на стъклата на задните врати и не искам да се свалят, мисля да сваля направо дръжките от вратите но как става това ? Днеска опитах с дърпане но нещо не се получи и ме е страх да не ги счупя затова ако има някакъв чалъм споделете с мен :) благодаря :wink:

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Re: Дръжките за стъклата на поло (6N) 4/5 врати

Мнениеот dkalfov » Пон 09 юни 2008 6:49

marchq написа:Здравейте колеги. Понеже си сложих фолио на стъклата на задните врати и не искам да се свалят, мисля да сваля направо дръжките от вратите но как става това ? Днеска опитах с дърпане но нещо не се получи и ме е страх да не ги счупя затова ако има някакъв чалъм споделете с мен :) благодаря :wink:

става лесно:
така значи има една пластмаса като шайба точно зад врътката бута се настрани посока обратна на рамото след което вече можеш да я изтеглиш към теб

П.П. ако не ти трябват на мен много ми трябва една че ми се развали носача на стъклото от там се счупи оста на машинката и всичко беше побългарено с поксипол а сега мисля да сменям оста но нямам врътка :roll:

Потребителски аватар
marchq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marchq » Пон 09 юни 2008 8:42

Благодаря колега ще си ги махна но ще си ги оставя за мен ако толкова много ти трябва дръжка мога да ти намеря от едно катастрофирало поло ? пиши ако искаш :)

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”