kaiser666 написа:Да,вярно е ...на брат ми така му я взеха....сега е много кротък....
и на мен така ми я взеха за 2 месеца заради 42км превишение на скоростта и сега и аз съм много кротък

amikus написа:Трябва глобата да не е 150 лева а 1500 и тогава никой няма да превишава скороста че ми писна от рацери.Тематата стана за хвалене кой с колко е превишил БРАВО само така изхода е ясен колата в Надин хората в Бакърена....
amikus написа:Трябва глобата да не е 150 лева а 1500 и тогава никой няма да превишава скороста че ми писна от рацери.Тематата стана за хвалене кой с колко е превишил БРАВО само така изхода е ясен колата в Надин хората в Бакърена....
shotik написа:Момчета,прочетох темата и не мога да разбера-има тема "Идиоти на пътя" където са писани всякакви случки,а тук се оплаквате ,че ви взимат книжките!?Както пише колегата ,че в чужбина е и скъпо и повечето спазват правилниците,защо все гледате да нарушавате правилата ,а после се чудите как да клинчите.Да не стане да ви се размине 1-2 пъти ,а 3 път да е жесток,с последствия за цял живот,ако не се стигне до най-лошото.
юCTaH4o написа: тая тема явно ключа ще я гони скоро, ама..
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта