Здравейте,
Решил съм да си купувам Голф 4 и мисля да го направя през проауто. Изпозвах търсачката, но не успях да намеря някакви конкретни мнения за тази автокъща и ви моля да споделите вашите впечателния. Благодаря предварително.

Мнения за ProAuto
- jungleboy
- Автомобил:
- Двигател:
Моя пасат е от Про Ауто и вече направи 1 година. Като цяло впечатленията са ми добри , но наистина е сравнително по-скъпо да кажем от Горубляне
Гаранцията е 1 година но само на двигател и трансмисия, примерно на мен ми се скапа нещо климатроника и казаха, че не се покрива от гаранцията. От сервиза съм доволен , сменяха масло и някакав маншон по окачването и ми върнаха колата измита и почистена отвътре, даже бяха налели течност за чистачки
Мисля че внасят предимно от Франция и Белгия колите, моя пасат е белгийски, имаше сервизна книжка и като цяло беше окомплектован добре, учудих се примерно че бяха оставили чисто нов теглич (не беше слаган никога) без някой да го гепи преди да ми го продадат
Съвет: ако ще вземаш оттам на лизинг, НЕ вземай от промобил лизинг, дерат кожи. Оказа се че през EFG оскъпяването и респ. вноските са чуствително по-малки.

Мисля че внасят предимно от Франция и Белгия колите, моя пасат е белгийски, имаше сервизна книжка и като цяло беше окомплектован добре, учудих се примерно че бяха оставили чисто нов теглич (не беше слаган никога) без някой да го гепи преди да ми го продадат

Съвет: ако ще вземаш оттам на лизинг, НЕ вземай от промобил лизинг, дерат кожи. Оказа се че през EFG оскъпяването и респ. вноските са чуствително по-малки.
- Fifa
- Автомобил: VW Passat 5.5
- Двигател: 1.9 TDI AWX
Re: Мнения за ProAuto
Момчета (и момичета), чета различни мнения за ПроАуто и се чудя...
Харесъл съм си следния Пасат от тях:
http://proauto.bg/carreview.php?carId=1143
Какво ще кажете?
Харесъл съм си следния Пасат от тях:
http://proauto.bg/carreview.php?carId=1143
Какво ще кажете?
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: Мнения за ProAuto
Живея до тях..Имам някои познати там....Мога да помогна....
Ако някой има интерес-ЛС да ми пусне....

Ако някой има интерес-ЛС да ми пусне....

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”