Angel eyes на Пасат Б3
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Angel eyes на Пасат Б3
Брат ми купи 2 пръчки за навиване на щори(плътни са и са 7 лв).След това ги нагряхме във фурната и огънахме в желания размер.Вече огънатите обръчи се нарязват леко от едната страна.Пробиват се отвори за диодите и след това се залепят(аз сложих резистори 1 кило ом).Изрязахме фолио широко колкото отвора на диода и увихме обръча там където е диода,за да не бяга светлинана(в/у фолиото сложихме термошлауфка и я нагряхме,за да го държи).Към фаровете го закрепихме със съвсем малко канаколит и силикон.Sorry,че не снимах докато ги правехме(просто забравих).Ето линк,за да видите снимките

Последна промяна от dian_89 на Сря 21 май 2008 10:21, променено общо 2 пъти.
- Разузнавач
- Автомобил:
- Двигател:
з
някакви снимки да видим как се е получило?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ето от къде гледах като ги правехме
Ето за голегата altanivan http://video.google.com/videoplay?docid=980547339061120203
- ligustrum
- Автомобил:
- Двигател:
набавих си материалите
като ми остане време и аз почвам.само че друг вариант-като на ауди от долу по дължината на фара.мисля,че ще има ефект
даже няма да го вкарвам вътре във фара,а на мястото на уплътнителя на фара и със силикон.ще снимам и ще кача,само да видим кога
пп благодаря на колегита dian_89 ,много яка тема

пп благодаря на колегита dian_89 ,много яка тема

-
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
aaa имам едно питане,как ви се струва дали няма да има проблем с разтопяване,я на пвцето от пръчката я на на изолиращите елементи я на кабелите,че така като се замисля си е гадно като покараш повече на тъмно да се напълни фара с някви течни пласмаси....щото на оригиналните фара е с лупа и ринга е зад нея и не се напича толкова но поне на мен фаровете засега(планиран ксенон)се напичат доволно за пържене на яйца
иначе поздрави много добре е станало
иначе поздрави много добре е станало

- ligustrum
- Автомобил:
- Двигател:
при мен тоя проблем няма да го има,щото ще са отдолу под фара.но формата не ми е кръг,а леко извити по дължината на фара.самоче като ги хакнах във фурната,първо доста изчаках докато вземат да се огъват,после изведнъж така омекнаха,че почна да се криви цялата пръчка и не можах да и докарам въпросната форма.окепазих и двете пръчки.сега ще си взимам нови от баумакса
и пак ще пробвам,но този път май ще ползвам пистолет за гор. въздух
п.п.пусто време се не остава

п.п.пусто време се не остава