ABF-a ПРЕКЪСВА КОГАТО СИ ИСКА!!! - ПРОБЛЕМА РЕШЕН

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
theerazor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот theerazor » Чет 29 май 2008 15:13

Сигурен ли си ,че е номер 31? Да знам ако е то да сменям и аз :)

Потребителски аватар
ivonko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ivonko » Чет 29 май 2008 15:36

ми на ABF - а е 31, гледам че си с друг мотор, за теб не съм сигурен братле...

Потребителски аватар
krasun 16 V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот krasun 16 V » Чет 29 май 2008 16:51

Благодаря на всички, които се отзоваха да помагат за проблема ми !!!
Макар и под формата на спор - но " В СПОРА СЕ РАЖДА ИСТИНАТА ".
За бензиновата помпа - до момента съм я изолирал като причина , защото колата ми е и с газов инж. и на газ прекъсва също, дори придърпванията са по-силни отколкото на бензин, но ще я замера.
За релето несъм се сетил - ще проверя и него. За чипа незнам дали е сменян. Аз съм пръв собственик на тази кола в България и несъм го пипал. С риск някои да ме помислят за неграмотен: бихте ли обяснили къде е този чип и каква точно му е функцията и по каква причина се сменя. Това което мисля да направя сега е да почистя дюзите и да проверя инжекторите както ме посъветва колегата, които пръв писа по темата, защото все повече почвам да мисля че проблема е в горивната система- по-точно впръскването, а не в токовете. ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!!!

Потребителски аватар
krasun 16 V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот krasun 16 V » Пон 09 юни 2008 18:58

Здравейте ко леги. Аз съм безкрайно доволен че колата ми вече е наред. След 3 месечно ходене по мъките което беше свързано и с НЕНУЖНО "изваждане" моят проблем се реши - РЕЛЕ №18 намира се при бушоните. Дано да бъда полезен. Специални благодарности на колегата IVONKO че ме насочи към тези релета. :beer

Потребителски аватар
theerazor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот theerazor » Пет 13 юни 2008 16:03

krasun 16 V написа:Здравейте ко леги. Аз съм безкрайно доволен че колата ми вече е наред. След 3 месечно ходене по мъките което беше свързано и с НЕНУЖНО "изваждане" моят проблем се реши - РЕЛЕ №18 намира се при бушоните. Дано да бъда полезен. Специални благодарности на колегата IVONKO че ме насочи към тези релета. :beer
Колега много те моля, ако можеш да кажеш каква е работата на това реле No18 :bowdown . От маса време се чудя и аз дали не е от реле , сега прочетох ,че при теб е било от релето. Моля те да споделиш каква роля играе то и някои тел на този пич които ти е продал-дал релето . Благодаря предварително.
Защото когато почне да ми придръпва , после я угася и изчакам некво реле там да цъкне. Паля я и се оправя ,но на следващия светофар като тръгна и старата песен на нов глас. Та и при мен може да е реле!
Редакция: Колега искам само да подчертая сега проверих, при мен реле No18 е за бензиновата помпа. Моля само да потвърдиш и при теб ли е същото и колко пари струва.

Потребителски аватар
theerazor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот theerazor » Пет 13 юни 2008 18:55

:arrow: :?:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”