Здравейте, колеги! Случи ми се нещо и искам да ви попитам за мнение! Вчера си закарах колата да и сменят масла и филтри...и след като си я взех от майстора паля тръгвам и няма никаква сила колата...върнах се при майстора и той ми вика дебитомер...след смяната всичко си дойде на мястото, но въпросът ми е следният, как така изведнъж ми се развали дебитомера като преди това не ми е правил никакви проблеми...и възможно ли е така рязко да се скапе? какво мислите вие?
Щях да забравя колата е голф 4 1,9 ТДИ 110 коня
Дебитомер
- theerazor
- Автомобил:
- Двигател:
stenly_m написа:не, купих нов, а иначе го закачи на компа и даде грешка АТТ ли ко там нещо атмосферен...не разбирам...и аз знам, че не се скапва така, даже един приятел бая време кареше с преебан дебитомер в смисъл правеше му проблеми а моя изведнъж напрао се скапа...принципно какъв е шанса да е станало така?
Гепили са ти дебитомера

- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
еми не при *******...
Последна промяна от stenly_m на Сря 11 юни 2008 21:22, променено общо 1 път.
!!!!
Аз сам сигурен, че майстора не го е сменил защото гарантирам за него!!! а в тия форомчета повечето сте такива големи разбирачи че нямам думи ....
- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: !!!!
а ти какво търсиш тук тогаваXAMAR написа:Аз сам сигурен, че майстора не го е сменил защото гарантирам за него!!! а в тия форомчета повечето сте такива големи разбирачи че нямам думи ....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”