Табло за Jetta 2
-
- Автомобил:
- Двигател:
Табло за Jetta 2
Здравейте. Имах табло с чисовник и го смених с табло с оборотомер. Сложих това с оборотомера и всичко си работи. На мястото на датчика за температурата сега има някаква стрелка и си нямам идея за какво служи. И още между лампата за акумолатора и за маслото има някаква oxs. Предполагам ,че е за кислоород в виздушния филтър, но не знам със сигорност и дали вобще работи. Ако някой знае за какво са да пише благодаря предварително.
Ето и как изглежда.
http://pics.tdiclub.com/data/500/medium/000_0615.JPG
Само мойто е до 7 хиляди оборота и е за бензин.
И последен въпрос дали е възможно да се сложи тавло което показва разхода на гориво и средна скорост. MFA се води май.
Ето и как изглежда.
http://pics.tdiclub.com/data/500/medium/000_0615.JPG
Само мойто е до 7 хиляди оборота и е за бензин.
И последен въпрос дали е възможно да се сложи тавло което показва разхода на гориво и средна скорост. MFA се води май.
- focke-wulf
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Boyan Yordanov
- Автомобил:
- Двигател:
- focke-wulf
- Автомобил:
- Двигател:
MuTa4eTo написа:то не свети....една стрелка се движи май.....а лампичката е когато си на високи обороти да и светка да смениш скоростта....така поне ми обясняваха не знам...нека който има такова да кажеKostadinpapanov написа:Разходомер? И как показва разхода като светне? А 1.6 75 коня.
Уреда има линейна скала ( 5л/100км, 7л/100км.... така до към 15 май беше), която се движи спрямо стрелката. А тази лампичка би трябвало да светне когато е висок разхода. Иначе не съм виждал Gоlf/Jetta 2 карбуратор с работещо MFA. Освен лостчето и таблото трябват и куп други датчици, които определено ги няма при EZ/RF.
Таблото от снимката по горе колегата MuTa4eTo обясни какво е, но определено няма разходомер.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Снимах моето табло ето го и за въпросната лапичка между аклуморатра и мастото. Този стелка няма скала просто е само лампичка. Най-вероятно сте прави да е за виски обороти. Пак казвам не съм я виждал да свети.
[img]Снимах моето табло ето го и за въпросната лапичка между аклуморатра и мастото. Този стелка няма скала просто е само лампичка. Най-вероятно сте прави да е за виски обороти. Пак казвам не съм я виждал да свети.
А за MFA ясно не става за карборатор.

[img]Снимах моето табло ето го и за въпросната лапичка между аклуморатра и мастото. Този стелка няма скала просто е само лампичка. Най-вероятно сте прави да е за виски обороти. Пак казвам не съм я виждал да свети.
А за MFA ясно не става за карборатор.

- Mapoka
- Автомобил: 1992 VW Vento
- Двигател: 1.8 ABS
Намерих 2 клипчета на които се вижда табло като твоето, тъй де подобно, щото на тях има скаличка.
видео 1
видео 2
Кто гледам и при тях във високите лампата не свети.
Не съм много запознат с 2-ката ама на тоя моментен разход не му ли трябва вакуум или нешо подобно, не ми идва на ум на карбуратора как по друг начин да се определи разхода?
видео 1
видео 2
Кто гледам и при тях във високите лампата не свети.
Не съм много запознат с 2-ката ама на тоя моментен разход не му ли трябва вакуум или нешо подобно, не ми идва на ум на карбуратора как по друг начин да се определи разхода?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- focke-wulf
- Автомобил:
- Двигател:
Днес поразпитах тук там и се оказа, че уреда всъщност е економайзер. Използва някакви датчици във всмукателните колектори, спрямо тази информация и показанията за скорост, предавка, обороти дава показания кой е оптималния (най-икономичен) режим на работа на двигателя. И няма проблем да се ползва на 1.6 карбуратор.
Обаче гледам, че колегата всъщност го няма този уред, така че е все тая.
Обаче гледам, че колегата всъщност го няма този уред, така че е все тая.
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте,
Колко горе долу струва едно такова табло с оборотомер за бензин, защото и аз съм с часовник пък искам да го сменя
И 2ри въпрос пак свързан с таблото: не ми работи километража, на скъсано жило ли се дължи това? И колко евентуално би струвал неговия ремонт, защото не мога да си следя разхода на газ така ...
Мерси предварително
Колко горе долу струва едно такова табло с оборотомер за бензин, защото и аз съм с часовник пък искам да го сменя

И 2ри въпрос пак свързан с таблото: не ми работи километража, на скъсано жило ли се дължи това? И колко евентуално би струвал неговия ремонт, защото не мога да си следя разхода на газ така ...
Мерси предварително

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”