И моят проект: VW GOLF MK1-2.0 16v ABF :)
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- leonardo_vd
- Контакти:
r_tuning написа:;)ти 6те успее6 ли?:):):)leonardo_vd написа:r_tuning написа:малко бавно върви проекта,няма много свободно време и за тва така....но 6те се постарая за 21-ви да е на линия на Калояноводо 1 седмица мисля да я запалим и да видим какво и е положението:)
Ихаааа ще има май Голф1 ШОУ
Искрено се надявам да успея. Ще е интересно да видим леко Пипнат ABF срещу сток 1,8T в еднакви купета.

- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
leonardo_vd написа:r_tuning написа:;)ти 6те успее6 ли?:):):)leonardo_vd написа:r_tuning написа:малко бавно върви проекта,няма много свободно време и за тва така....но 6те се постарая за 21-ви да е на линия на Калояноводо 1 седмица мисля да я запалим и да видим какво и е положението:)
Ихаааа ще има май Голф1 ШОУ
Искрено се надявам да успея. Ще е интересно да видим леко Пипнат ABF срещу сток 1,8T в еднакви купета.
Аз мисля, че сток АБФ в купе на Г1 ще бие 1.8Т в купе на Г1!
А ти на това, ако му викаш леко пипнат ... незнам какво трябва да значи тежко пипнат

- leonardo_vd
- Контакти:
Времето ще покаже. Те в техните си купета сток са на кантар. Просто като знам как му е пипнат АБФ-а на колегата, май трябва да слагам чип преди да се мерим. Въпреки че много от нещата които му тежат на 1.8Т в неговото купе няма да ги има, като хидравлична помпа, компресор за климатик, катализатор и ужасно тежкото купе
- leonardo_vd
- Контакти:
K_Power написа:С тоя сетъп, който е подготвил р тунинга ... чип няма да ти помогне, ше му вземеш първите метри заради турбото и после ше те отвее ...
Аз не съм сигурен за първите метри. 1.8т има лош старт за сметка на добро ускорение в големите предвки. Сиреч Въртящия момент си казва думата, но на 400м няма да помогне. Виж до макс скорост може и да се побориме. Времето ще покаже, а и кой е казал че ще остана сток.

ПП. Радо затваря ли се капака или пречи лоста на клапите??? Щот от снимките така ми се вижда. Мислил ли си за някакви ролбари отдолу между носачите??? Щот аз почвам да се замислям. Окачване сложил ли си му? Щот не мога да си го представя с това агресивно сърце без стабилно окачване.
- r_tuning
- Автомобил:
- Двигател:
затваря се разбирасе капака;).има и ролбар на всякаде,и ока4ване BILSTEINleonardo_vd написа:K_Power написа:С тоя сетъп, който е подготвил р тунинга ... чип няма да ти помогне, ше му вземеш първите метри заради турбото и после ше те отвее ...
Аз не съм сигурен за първите метри. 1.8т има лош старт за сметка на добро ускорение в големите предвки. Сиреч Въртящия момент си казва думата, но на 400м няма да помогне. Виж до макс скорост може и да се побориме. Времето ще покаже, а и кой е казал че ще остана сток.
ПП. Радо затваря ли се капака или пречи лоста на клапите??? Щот от снимките така ми се вижда. Мислил ли си за някакви ролбари отдолу между носачите??? Щот аз почвам да се замислям. Окачване сложил ли си му? Щот не мога да си го представя с това агресивно сърце без стабилно окачване.

Последна промяна от r_tuning на Вто 10 юни 2008 12:29, променено общо 1 път.
- leonardo_vd
- Контакти:
r_tuning написа:затваря се разбирасе капака;).има и ролбар на всякаде,и ока4ване BILSHTEINleonardo_vd написа:K_Power написа:С тоя сетъп, който е подготвил р тунинга ... чип няма да ти помогне, ше му вземеш първите метри заради турбото и после ше те отвее ...
ПП. Радо затваря ли се капака или пречи лоста на клапите??? Щот от снимките така ми се вижда. Мислил ли си за някакви ролбари отдолу между носачите??? Щот аз почвам да се замислям. Окачване сложил ли си му? Щот не мога да си го представя с това агресивно сърце без стабилно окачване.:):)
Ухааа искам да я видя на живо. Та можем да направим и обща снимка на 1-ките
- r_tuning
- Автомобил:
- Двигател:
koлеги,не си мислете 4е 6те излети,не о4аквам кои знае колко на този етап...ендо прили4но засилване само;)Vizor написа:K_Power написа:С тоя сетъп, който е подготвил р тунинга ... чип няма да ти помогне, ше му вземеш първите метри заради турбото и после ше те отвее ...
и до там няма да стигне
тая машина на Радо ще лети ..