Малко идеи за рекламни надписи на магазинче

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
kombito-tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Малко идеи за рекламни надписи на магазинче

Мнениеот kombito-tdi » Вто 10 юни 2008 15:35

Изображение
това е магазинче за авточасти аксесоари
основно ще се п0родават масла филтри ремьци и всякакви други подобни
ще се прави силов тунинг
всякакьв чиптунинг
имобилаизери ремонт
авто ключове
и още тем подобни неща

това са нещата които ще се правят там това е само за насока кьм колегите които искат да помогнат с идеи за рекламните натписи
този дизаин го барна едно приятелче за бьрзо
приемам всякакви идеи
малкия натпис над вратата мнооо ма кефи
иска само малко цвят и........
на десния ферарито не е от нашия форум трее се смени с по-доброто фв
на левия тва определено не е за там ........
приемам идеи всякакви :lol: :lol: тва го пиша за последно :lol:
mod edit: bobo7

Изображение
Изображение

Последна промяна от kombito-tdi на Вто 10 юни 2008 22:40, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Вто 10 юни 2008 15:40

сложи някви макри ауспуси. нос , спарко и т.н повече коли да има на прозорците ама тунинговани , некви джанти некви такива неща свързани с коли и тунинг , неква плазма да има да пускате некви клипчета с коли състезания хах шегувам се за тва :) , не си ли виждал др магазини такива

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 10 юни 2008 15:44

сложи светофар пред магазина , който да свети по 20мин. червено , и една стриптизьорка да кани шоферите да влезнат , а за жените напиши над вратата Extra Mall (сваровски на половин цена)
:lol:

Потребителски аватар
kombito-tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kombito-tdi » Вто 10 юни 2008 15:52

а за поло не продаваме до нас има боя

Потребителски аватар
divaka
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 16vG60

Мнениеот divaka » Вто 10 юни 2008 15:55

а решил ли си каде ще ги печаташ :wink:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Вто 10 юни 2008 15:56

Такааааааа..... Червеничкото ми идва леко в повечко, но леко! Едва забелижимо. Като поизсвелее от слънцето и ще стане бомба ;)
Не барай повече по стъклата. По скоро едно красиво оформено табло отстрани, в ляво, долу, където с неголеми букви да пише какво се прави. Идеята е да не се навира в очите, а само като инфо, че да знаят хората.
От там нататък почваш вътре. Тендеите, които ще се виждат веднага след като влезеш да са със големи, лъскави и читави неща, па дори и да са непродаваемо скъпи! Ако няма големи - пана, оформени от няколко малки, обособени тематично
Примерно- пано с ЕPROM-и, на чрен плат, с тъмна дървена рамка, но под всеки чип, забоден на паното- фолио, което да стърчи макс 0.5мм отстрани, просто като ореол.
Друго пано с очакваните FLASH-ове, пано с кабели, па ако ще и само кутийки да са ;)...
Търси големи обекти за централната витрина, защото в подобен род магазини неиминуемо става хаос (такава си е стоката) и ще изглежда разхвърляно.

... И това всичко осветено с насочена светлина от лунички ;)
(ти луничките остави на нас ;) )

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 10 юни 2008 16:05

radotom написа: Идеята е да не се навира в очите, а само като инфо, че да знаят хората.

тук грешиш.... когато трябва да правиш реклама, то тя трябва да се набива в очите... :wink:

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Вто 10 юни 2008 16:24

Колкото и магазина да е шарен и привлекателен реклата ще го въздигне на ниво полусмъртен.
Затова яко "Веселина", "Вероника" .... с оферти за постоянни клиенти намаления за форума 8) лично за идеята мога да се възползвам от намаление 150 % да ми давате пари при покупка.

Потребителски аватар
theone
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот theone » Вто 10 юни 2008 16:41

това е само за насока кьм колегите които искат да помогнат с идеи за рекламните натписи

Aз пък си мисля че ако над магазина напишеш "натписи" по същия начин няма как да не бие на очи ;)

Иначе аз лично бих направил обемна витрина изчистена от кич и светещи лампички със дизайнерско пано, показващо предмета на търговия + няколко излъскани мостри, възбуждащи страстта по тунинг. Нещо май всички са уморени от витринките отрупани с лампички и лепенки по стъклото - стил ул. Симеон и аз лично никак не обръщам вече и внмание на такива като минавам.

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Вто 10 юни 2008 17:27

Колега така също не е лошо :wink:

rabies
Автомобил:
Двигател:

ние сме твоите хора

Мнениеот rabies » Вто 10 юни 2008 21:01

колега обади се и твоите най -смели мечти ще се реализират при нас , не казвам коя е фирмата да не се сърдят админите но....за правописа не бери грижа

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Вто 10 юни 2008 21:43

theone написа:Иначе аз лично бих направил обемна витрина изчистена от кич и светещи лампички със дизайнерско пано, показващо предмета на търговия + няколко излъскани мостри,....

Айде да не го цитирам цялото, но точно това се опитах да кажа ;)

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 10 юни 2008 21:49

radotom написа:
theone написа:Иначе аз лично бих направил обемна витрина изчистена от кич и светещи лампички със дизайнерско пано, показващо предмета на търговия + няколко излъскани мостри,....

Айде да не го цитирам цялото, но точно това се опитах да кажа ;)

бих махнал сички коли и т.н и бих оставил само надписа над вратата , бих сложил дизаинерска витрина ,но не наблъскана със секви шукариики необходими за селски тунинг , ами само скъпи и хубави стоки , НО не препълнена витрина ,ами 10 броя примерно, но това зависи какви клиенти гониш :)

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Вто 10 юни 2008 21:55

да има логота на масла , ремъци , филтри , марки автомобили и т.н.
ако има само имена на някакви фирми за тунинг шукарийки 50% от чичетата няма да знаят за какво иде реч и няма да влязат
няколко човека дадоха идея да има изложени на витрината някакви лъскавки орнаменти, което според мен е добра реклама

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Вто 10 юни 2008 22:11

Аз ще се загледам ако над вратата има направено пано или рисунка върху стената изобразяваща табло на кола, жиците отиващи към компа и от там към датчиците по маторя. В стил "матрицата" да се вижда как по кабелите минава ток... е такива работи... малко анимация, малко графика.
Бих се изкефил много ако дръжката на вратата е биела с бутало. Ако не т'ва с рисунката, то вниманието ми определено ще привлече половин vw beetle, точно над вратата. Голяма част от използваните офис материали да са от авто части. Моливник от маслен филтър, пепелник от бутало, масичка със стъклен плот, краката на която са бутала изкочили от блока... диванче от предница на трабант...
Мен поне такива неща ме впечатляват. Ако ще е кич, то поне да е нестандартен. Пълно е с всякакви табели, на където и да се обърна - все това. Вече не ги чета. Ако е изчистено и стилно, то тогава гониш строго определен кръг от клиенти - паралии, или поне аз не бих влизал на такова място (преценям по вида, че не е по джоба ми :) )
Не знам дали на накой му харесват такива изгъзици, но аз като клиент виждам различното и тогава влизам. Само ако се налага посещавам скучно направени места.

Успех, и да пуснеш форумна отстъпка :wink: :lol: !

Върни се в “ОФФ-Топик - други”