Тея момчета не ги жалеха много много
stoqn_g60 написа:колега от все сърце ти препоръ4вам дулгата база, някак си е по стабилна и според мен по добре седяща на пътя .моторите са 1,6 80 коня, след 91 1,6 16 клапана 97 коня (монтира се на на Гео(шевролет Тракер) , през 95 В6 мотор 136 коня, през същата година излиза и дизелов мотор 87 коня. ако си решил да зимаш такъв джип избягвай най-евтините моделитолкова за моторите като цяло шасито и ока4ването са на ниво , оба4е на мокър терен е истинско приклю4ение доста своенравен автомобил бих казал е витарата . ако си се спрял на този модел
успех с избора
колега, не искам да се заяждам, но при вас може би никой от собствениците на тези витари не е сменявал маслото в трансмисията на пробега, дето му дават(40 000км) или не е гледал за течове( на предния диференциал често протича десния семеринг) Иначе смея да твърдя че диференциалите точно на този модел витара е един от най-безпроблемнитеDanny boy написа:само да вметна колега... при нас идват постоянно диференциали на сузуки витара.Жълтите са ги направили адски нежни и се чупят на поразия.Ако вземеш такъв джип смятай че си си взел лека кола а не джип.Един мой приятел си взе преди месец гранд витара V6 2,5л 158кс. автомат.При неговия 4x4 се включва само кога трябва да издрапаш от някъде,понеже няма междинен диференциал.Демек си караш само на задно и кога затънеш в калта ръчката да издрапаш и после пак на задно че иначе ще се видиш у ремонти.Неговата е 2003г производство не знам ти на кво си се нацелил.Те тва е.
stan4o_mc написа:Ако е за офф-роуд, определено предпочитам Самурай. Витарата ми се види джипка за ходене на плажа и до вилата. но не и за офф-роуд в истинския му смисъл.
Stefan 0201 написа:Колега имал съм 20 Витари а може и повече да са.В Смолян съм зарибил толкова хора с тях и до сега никой не се е оплакал от тях.Перфектната подръжка,много здрава и там кадето мине Нивата си минава и Витарата.Имал съм и всякакви други джипове,но по съотношение цена,качество,подръжка и разход на гориво няма кой да е бие.Май почти няма модел на Витара до 2003г който да съм нямал но най-коравата и икономична е 1.6m.i. 8v.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта