leonardo_vd написа:Никой ли няма инфо около swap-a на полуоските
пробвай във вортекс форума...там все някой ще избухне

Callahan написа:я поразгледайте тука първо,че малко звучи, не е шия, врат е:
http://en.wikipedia.org/wiki/Vr6
има6 ли полуоските от 1.8Т-то?6ти кажа варианта къв е:6лиците на полуоските от турбото от към вън6ните карета стават на големите карета,като на КР-а,след което се скъсяват полуоските,6тото са много дълги,тва е 1-ния вариант.Другият вариант е този които иска6 да направи6 ти,но незнам кво е положението с него,нямам опит....leonardo_vd написа:Ами ако ще и R50 да е това няма нищо общо с темата. Моля модератор да се намеси и да поразчисти. Та ако има някой да ми помогне относно 1-ката да помага. Знам че има хора които имат инфо, но не знам защо си мълчат. Може би комерсияла в БГ още е много напред. Ето пак ще задам въпроса си.
Как да се оправя с проблема с каретата. На кутията на 1.8т е доста по-голямо от на 1-ката. Те са на 108мм, на КР-а е на 100, а на ДХ-а някъде каъм 80 и нещо не знам точно. Та коя комбинация би ми паснала най-добре. За сега знам че трябва да търся чашка за диференцияла от 2.0 ТДИ която е на 100мм. от тук идва и въпроса с остатъка от полуоските които са си сток и не знам дали ще станат от 2-ката. Така че ако има разбиращи да помагат. Мерси предварително.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта