дубъл на ключ каде и колко
-
- Автомобил: Бора
- Двигател: AUM
дубъл на ключ каде и колко
здравейте имам голфче 95 година 101 коня и нз дали ключа ми е с чип ако някой знае моля да ми помогне каде мога да си направя 2 че нали знаете трява да имам такъв че всичко се случва
- vw_Krasi_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: дубъл на ключ каде и колко
val4ana написа:здравейте имам голфче 95 година 101 коня и нз дали ключа ми е с чип ако някой знае моля да ми помогне каде мога да си направя 2 че нали знаете трява да имам такъв че всичко се случва
моиа е с чип и тук в Плевен ми искаха 80лв ,а обикновен си направих за 6 лв да си имам за всеки случай

- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
palikari написа:val4ana написа:е добре аз мога ли да си направя обикновен и колата с него да си пали и да си върви
отговора е от компетенцията на петокласник
Ти пък като толкова разбираш обясни де

Та за колегат който пита ти можеш да си направиш обикновен,но както ти сам каза ако има чип-имобилайзер значи трябва да си направиш с такъв иначе с обикновен само можеш да си отключин,но не и да запалиш

- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Толкова някъде, към 70-80лв.
Без чип НЕ можеш да запалиш.
Има и друг вариант, ако си реалист и непукист:
от сегашния си ключ вадиш чипа и го залепваш някъде до ключалката на запалванито (от вътрешната страна на пластмасовата коруба например, ако има място) и си правиш още един ключ за 6лв. Вече имаш два и си палят и двата. Ако някой ще ти краде Голфа, мисля знаеш че този чип няма да го спре.
Без чип НЕ можеш да запалиш.
Има и друг вариант, ако си реалист и непукист:
от сегашния си ключ вадиш чипа и го залепваш някъде до ключалката на запалванито (от вътрешната страна на пластмасовата коруба например, ако има място) и си правиш още един ключ за 6лв. Вече имаш два и си палят и двата. Ако някой ще ти краде Голфа, мисля знаеш че този чип няма да го спре.
- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
И аз съм така. Е не точно така де ама горе долу...На единия ключ нещо му се скапа чипа и само за чип ми поискаха 60 лева
И тогава ме осени гениалната идея - дезактивиране на заводския имобилайзер и активиране на този на алармата, точно 15 лева ми взеха. Все пак тръгне ли някой да ти краде колата едва ли един чип ще ги спре...

-
- Автомобил:
- Двигател:
GRUEL написа:И аз съм така. Е не точно така де ама горе долу...На единия ключ нещо му се скапа чипа и само за чип ми поискаха 60 леваИ тогава ме осени гениалната идея - дезактивиране на заводския имобилайзер и активиране на този на алармата, точно 15 лева ми взеха. Все пак тръгне ли някой да ти краде колата едва ли един чип ще ги спре...
Моля обясни как става това дезактивиране на заводския имобилайзер
val4ana написа:здравейте имам голфче 95 година 101 коня и нз дали ключа ми е с чип ако някой знае моля да ми помогне каде мога да си направя 2 че нали знаете трява да имам такъв че всичко се случва
Колега ключът ти на 101% има чип.А си мислех, че и аз нямам(1.6, 101кс, 1995г.) и реших да си извадя за 6-8 лева, беше, но като реших да запаля...........няма никой в къщи.Бях писал една тема с проблема който даваше.
Така, че ако искаш да си сигурен, че няма да си разбиваш колата и няма да даваш излишни пари за смяна на ключалки, дай едни 60-80 лева, да ти е мирна главата

Последна промяна от blinder на Сря 11 юни 2008 16:04, променено общо 1 път.
- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
radionov написа:Моля обясни как става това дезактивиране на заводския имобилайзер
Нямам си и на представа. Алармаджията го прави. Само го питах може ли по някакъв начин да се спре заводския и да ми пусне този дето си е на алармата (като си слагах алармата преди време им бях казал че не искам да го ползвам) и той каза "Може, остави колата и ела след половин час." . Така и стана, сега си паля с ключ без чип, имобилайзера си го спирам от дистанционното, като за всеки случай ключа със здравия чип си го държа за резервен...
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Ключа е с чип !!!!!
В София цената е 100лв на ключ

Можеш да направиш дубликат, но не можеш да палиш с него

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”