И аз да се похваля с нова кола
- Golfer_pz
- Автомобил:
- Двигател:
оо колега няма да сгрешиш с американски автомобил. Бил съм 8 Години в САЩ и то по скоро в ЧИКАГО!!! и внесохме един ФОРД ФОКУС ZTS (3.0 кубика 198 КОНЯ) и варви много ама и гори много почти 13/100 градско. Ама по магистралата БМВ и МЕРЦЕДЕС почти не могат да си хванат 245 км/h си ги лепи отрас и е вече 4 години в БГ, верно много ще ни е скъпа поддръжката ама кво да се прави като искаме американски "САМОЛЕТИ".

- Golfer_pz
- Автомобил:
- Двигател:
Ето ви и снимчици на колицата ми от САЩ
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=254023

Хах американски самолет ,аз пък виждам просто версия на популярния в европа фокус седан за щатите ,а и тва с 3.0 мотора нещо ме съмнява тъй като по-голям от 2.3 мотор 145 к.с. не видях в нито един сайт защатското изпълнение ,другите версии за щатите са 2.0 110 к.с. и 2.0 130 к.с.Я ако не те затруднява ,снимай и моторния отсек да видим как стои V6 във фокус,че ми стана интересна тая твойта бегачка ,май поръчкова ще дойде нещоGolfer_pz написа:
--------------------------------------------------------------------------------
оо колега няма да сгрешиш с американски автомобил. Бил съм 8 Години в САЩ и то по скоро в ЧИКАГО!!! и внесохме един ФОРД ФОКУС ZTS (3.0 кубика 198 КОНЯ) и варви много ама и гори много почти 13/100 градско. Ама по магистралата БМВ и МЕРЦЕДЕС почти не могат да си хванат 245 км/h си ги лепи отрас и е вече 4 години в БГ, верно много ще ни е скъпа поддръжката ама кво да се прави като искаме американски "САМОЛЕТИ".

- Golfer_pz
- Автомобил:
- Двигател:
колега има, има и за скоростта знам но тази ги вдига и пропуснах едно нещо 16v е двигателя и в на колата каталога си пише 3.0, 198ксvw16v написа:Хах американски самолет ,аз пък виждам просто версия на популярния в европа фокус седан за щатите ,а и тва с 3.0 мотора нещо ме съмнява тъй като по-голям от 2.3 мотор 145 к.с. не видях в нито един сайт защатското изпълнение ,другите версии за щатите са 2.0 110 к.с. и 2.0 130 к.с.Я ако не те затруднява ,снимай и моторния отсек да видим как стои V6 във фокус,че ми стана интересна тая твойта бегачка ,май поръчкова ще дойде нещоGolfer_pz написа:
--------------------------------------------------------------------------------
![]()
а и тая работа с тея 245 км/ч дето бмв и мерцедес не могат да се обадят и тя е бая интересна при положение,че за щатите всички автомобили са ограничени до 130 мили в час,/около 208 км/ч/естествено имам предвид тези ,които могат да надвишат тази скорост ,а сред тях няма много американски.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”