Колеги помагайте неможем да НАмерим Номера на Боята на Б3!!
Колеги помагайте неможем да НАмерим Номера на Боята на Б3!!
Колеги,Бласнаха ми Пассатко Б3,търсихме къдели не Номерче с Боята по кората в багажника ли по вратители и неможем,ако някой повече знае да каже ще съм му благодарен!Свалихме капачката за Бенза дето е,Отидохме до СИКЕНС цветен център алабала с нея но онез се праят викат ми неможем то тай нестава те са хиляда вида Черна ПЕрла еи да им е.а Философите,И други сами казвали преди че така се прави с капачката отиваш и намираш и сега ще Ходим по други цветни центрове ама а да видим,те се едни жени там на тея центрове та гледат като Гръмнати "п.тки заспали"как да несе ядосваш де.а!И нали имаше един Интернет Сайт пишеш си номера на "рамата,купето" и пише колата ти коя година е произведена двигател и т.н ако го знайте или нещо подобно Помагайте!Та Цвета е Черна перла(с червени точици)!
gr_kanev написа:Това дето го пишеш е за по-нови автомобили (там всичката информация е кодирана във VIN - всъщност не точно, ами си имат база данни кола с този VIN какво има). За съжаление за Б3 не може да помогне. Погледнах в ETOS, но не видях черен металик или перла за тези години.
Eми по догументи пише черна перла,и на сланце се вийдат червени точици......
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion

kibo_tom_8440 написа::oops: Дигни стелката на багажника, ако е комби трябва да го има под нея леко вдясно от централаната осева линия на колата към бомбето на задно дясно колело, като застанеш откъм багажника. Ако там го няма вдигни задната седалка аз имам и там, точно мястото дето стои зад шофьора. Ако не търси по добри майстори.
Не е Комби!Сега Намерихме Номера на боята......ПРоблем Н1 разрешен(чрез капачката успяхме)
Проблем Н2 трябвани ацетонова боя,Проблема е че 1 май или нз На по Големите известни цветни цетрове продават вече само на Водна основа---Сега трябва да търсим....Иам един приятел вуйчо му бачи като бояджия в Пежо ,ще видим какво ще правим......се пак благидаря.......!!
- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
S.Raikov написа:kibo_tom_8440 написа::oops: Дигни стелката на багажника, ако е комби трябва да го има под нея леко вдясно от централаната осева линия на колата към бомбето на задно дясно колело, като застанеш откъм багажника. Ако там го няма вдигни задната седалка аз имам и там, точно мястото дето стои зад шофьора. Ако не търси по добри майстори.
Не е Комби!Сега Намерихме Номера на боята......ПРоблем Н1 разрешен(чрез капачката успяхме)
Проблем Н2 трябвани ацетонова боя,Проблема е че 1 май или нз На по Големите известни цветни цетрове продават вече само на Водна основа---Сега трябва да търсим....Иам един приятел вуйчо му бачи като бояджия в Пежо ,ще видим какво ще правим......се пак благидаря.......!!
в момента съм пред твойта дилема боя само на водна основа и съм възложил на майстора задача да ми намери ацетонова да ми стане хубаво ситроенчето но уви.. чакаме все още
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега каква част от колата ще боядисваш та искаш точно същата да е по цвят.Ти дори да я направиш същата по скритите части,от вън е променена с годините.Кола ако не е боядисвана цялата винаги си личат отсечени капаци,калници,врати - дори в първия момент да ти се струва че няма разлика,с времето се появява.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега мога да те пратя при едно мое момче той прави чудеса значи като караш по сливница посока люлин след крастовиштето на мария луйза на другиа светофар на право и след 200/300метра втората пресечка в дясно май улицата се казва калофер само на право ще
го видиш от ляво то е едно малко гарашче там могат и да ти помогнат
го видиш от ляво то е едно малко гарашче там могат и да ти помогнат