И аз това сега се чудя, да сменям ли 15" с 14-ки, само заради возията ще го направя.
Наистина 195/50 си обират и най малките неравности, което лично мен ме нерви страшно много.
Мисля да отида в някоя морга и да си ги завъртя или да предложа на някой от тук...
Да сменям ли 15'' на 14'' ?
- V_i_T
- Автомобил: Golf 2 GTI
- Двигател: PB 1.8i 112 hp 1991
- Контакти:
pacoboy написа:........
И аз така - чудех се, чудех се и ............ реших да ги сменям, вече даже има кандидати за смяна. Пък и колкото споделяха хората - ако си сложа 185/65/14 ще стане страхотно. Един мой познат така кара с такива гуми и Г2 и се повозих оня ден с него - разликата е неописуема!!! Сменяй ги и не се замисляй, най-вече ако не я караш спортно та да ти трябват такива. Аз поне все още не съм ги сменил, но според мен ще има три предимства - по-меко возене, по-малко (незначително, но все пак) разход на гориво и 14'' гуми са по-евтини(поне засега де).
- V_i_T
- Контакти:
Тааааа ........... ето и развитие по темата
С един колега от форума се разбирахме да сменяме, ама нещо спря да отговаря, но ......... това не е проблем, защото намерих друг кандидат, ето какво дава той срещу моите 15-ки. Т.е. СМЕНЯМ СИ 15-ките на 14-ки
Искам само да си кажете мнението дали ви харесват или не. Първите 2-те снимки са ми моите джанти(само колкото за сравнение) другите са тези, които ми предлагат. Моля всички за мнение - лошо ли е, хубаво ли е - казвайте дали са готини
ето и тези, които ми предлагат:

ето и тези, които ми предлагат:

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
\webdude написа:joker написа:зимата карах с такива и съм по-доволен отколкото с летните 185/160/14)....просто това са гумите за България....
Ебаси как ги събра тия високи гуми ве ... от кога ги правят
Четеш постингите като дявол Евангелието.....
я виж преди да рипаш какво точно съм написал...
.....аз лично дори бих предпочел дори 185/65/14(зимата карах с такива и съм по-доволен отколкото с летните 185/60/14)....просто това са гумите за България......нещо необичайно да има в размера 185/65/14?????
Последна промяна от joker на Вто 17 юни 2008 8:01, променено общо 1 път.
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
V_i_T написа:Отколкото да спамите си кажете мнението за джантите! Кефят ли ви 14-ките или не много? До довечера трябва да кажа на човека дали ще ги вземам или не.
На мен тези ми харесват повече от тези които ти му даваш ... така, че отговора е ДА !
До Джокера - шегичка ве джокер не се впрягай, че после трябва да те разпрягам ... (има нещо необичайно в размер 185/160/14 !)
- V_i_T
- Контакти:
pacoboy написа:14-ките които ти предлагат са хубави.
И аз вече пуснах да сменям моите , да видим ....
Колега, довечера или утре сутринта ще пиша за ефекта, мисля че ще има огромна разлика. Тази вечер ще ги сменям, всичко е уговорено вече, само трябва да се видя с човека и да ги метнем. Очаквай резултати

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”