само да вметна че днес и мих двигателя,ама незнам дали това има нещо общо
Проблем с перките за охлаждане на Голф 4-Решено!!!
- Plamen Revanski
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с перките за охлаждане на Голф 4-Решено!!!
преди малко като запалих колата забелязах че много шуми и видях че двете перки под капака се бяха пуснали а колата небеше карана поне 3 часа,смисъл беше студена.на какво може да се далжи това.
Последна промяна от Plamen Revanski на Пет 13 юни 2008 9:57, променено общо 1 път.
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
май скоро си си купил колата, честито не се паникьосвай, провери дали климатика ти е включен ако е включен от това е
П.С. и да ти използвам темата за перките, когато бях на профилактика на климатика майстора ми каза, че бавната скорост ми е изгоряла...в смисъл като ми е пуснат климатика перките се включват на бърза скорост дали това е нормално или не?
П.С. и да ти използвам темата за перките, когато бях на профилактика на климатика майстора ми каза, че бавната скорост ми е изгоряла...в смисъл като ми е пуснат климатика перките се включват на бърза скорост дали това е нормално или не?
- Plamen Revanski
- Автомобил:
- Двигател:
- Plamen Revanski
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:Ами колега ако имаш климатик и си го пуснал перките се завъртат задължително,но ако нямаш или не е пускан тогава остава да си отговориш на въпроса "За чих х..й ми требваше да си мия двигателя ?"
Найстина проблема беше от миенето на двигателя,просто извадих кабела дето захранва перките и там се беше сабрала водица
- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”