G60 написа:Аиде братле довършваи там квото остана и аз да наредя моя мъртвец и да заформим някоя сбирчица август месец някъде(и на морето става)
Е това вече ще стане....
Ицооо мисли му

paco написа:Мене тая рейка вобще не ми харесва така, но така сте решили и така сте я направили..нема лошо.
След като го запалихте нещо мерихте ли....смеси, наляганя?
РАСО
Альошка,какво да кажа!?aleksei_77 написа:Ивка и нищо не казваш след возенетоivkata написа:Вървииии,якооооо!И още не са ме возили!?
![]()
,аз разбрах че е имало яко емоций
,а за колата найстина няма какво да кажа освен че е страхотна и направо ти спира дъха.Браво hose тиси един голям фен и много безаварийни километри
hose написа:G60 написа:Аиде братле довършваи там квото остана и аз да наредя моя мъртвец и да заформим някоя сбирчица август месец някъде(и на морето става)
Е това вече ще стане....
Ицооо мисли му
paco написа:Е аз разбрах, че газ давате та затова попитах за смесите.
Иначе за това дето ти си го харесваш ти правя евала щото това е основното което трябва да следваш. Тунинга е индивидуална дисциплина и всеки сам трябва да си вдига летвата когато е готов за това.![]()
РАСО
п.п. Колата ще стане, но не бързайте с пробите, че така най-лесно се окотва мотор.
Masserati написа:alpine написа:според мен няма никакъв смисъл от тоя кулер .... днес на едно г60 като му пипнах , ужас .
Да,аз на мойто му бях махнал кулера и да не кажа голяма дума ама май май вървеше по - добре.
Иначе колицата е станала жестока
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 77 госта