Силистра - архив
- Spasov_G
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Я, кажета........
Ей я вземете се вземете в ръце и кажете кой ще пътува за Калояново и да вземем да се съберем и да тръгнем колонно , Аз съм си в Русе и от тук ще се включа , а й се мъча тук с колегите да ги събера и тях да пътуваме заедно ....... дайте един път да направим нещо и ние от това Силистра ......... ОРГАНИЗИРАНО .......
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте силистренски колеги
искам да ви кажа нещо, което ми се случи днес във вашето населено място, става дума за една Г3-ка, тъмно синя, кристални стопове(от евтините) и клубни стикери навсякъде, та въпросния "колега" с тая кола, днес почти успя да ме ядоса с изпълненията си тип "вижте ме, аз съм хипер ГЪЗар", незнам за вас, но мен лично много ме дразнят изпълнения като днешното, да спреш по средата на улица, където и от двете страни безразборно хорицата са си паркирали колите и е останало място само за еднопосочно "движение" и точно пред заведението по тая улица да форсираш като бесен, а отзад няколко такива като мене да ти търпят простотията, надявам се че въпросния малчоган ще прочете какво съм писал и да има предвид че ако го засека отново с подобно изпълнение и аз да съм епицентъра, ще му се наложи да се възползва от здравната си осигуровка, ако има такава, ааа искам да кажа и още нещо, да си сложиш клубен стикер на колата за вас какво означава, защото за мен това в никакъв случай не е гъзария, за мен това е преди всичко отговорност и след това престиж, съжалявам ако бях малко груб с изказването си, но просто неможах да се стърпя, 3 дни седмично прекарвам в Силистра, служебно и съм се нагледал на какви ли не неща по улиците ви, че направо нямам думи, но както и да е, айде със здраве.

- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tih написа:Здравейте силистренски колегиискам да ви кажа нещо, което ми се случи днес във вашето населено място, става дума за една Г3-ка, тъмно синя, кристални стопове(от евтините) и клубни стикери навсякъде, та въпросния "колега" с тая кола, днес почти успя да ме ядоса с изпълненията си тип "вижте ме, аз съм хипер ГЪЗар", незнам за вас, но мен лично много ме дразнят изпълнения като днешното, да спреш по средата на улица, където и от двете страни безразборно хорицата са си паркирали колите и е останало място само за еднопосочно "движение" и точно пред заведението по тая улица да форсираш като бесен, а отзад няколко такива като мене да ти търпят простотията, надявам се че въпросния малчоган ще прочете какво съм писал и да има предвид че ако го засека отново с подобно изпълнение и аз да съм епицентъра, ще му се наложи да се възползва от здравната си осигуровка, ако има такава, ааа искам да кажа и още нещо, да си сложиш клубен стикер на колата за вас какво означава, защото за мен това в никакъв случай не е гъзария, за мен това е преди всичко отговорност и след това престиж, съжалявам ако бях малко груб с изказването си, но просто неможах да се стърпя, 3 дни седмично прекарвам в Силистра, служебно и съм се нагледал на какви ли не неща по улиците ви, че направо нямам думи, но както и да е, айде със здраве.
Постъпката на келешчето не е похвална - то е ясно. Селски изпълнения по малките градове колкото искаш. А и както Godlike каза - в Силистра има десетки коли с клубни стикри без изобщо да знаят за какво става дума. Така, че не се надявай, че "пича" ще прочете поста ти.
След като прекарваш толкова време в Силистра, наистина може да звъннеш за среща.
Весели празници!
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM