Силистра - архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Сря 28 май 2008 21:15

То по-добре активен без стикер отколкото да си облепи с нещо колата без да намира какъвто и да е смисъл в това. Geban-е я поне някоя снимка дай на колата!

geban
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот geban » Чет 29 май 2008 11:55

В момента не мога, но по-късно днес ще се постарая.

Потребителски аватар
Rado GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rado GTI » Чет 29 май 2008 20:21

trunner, даи да се видиме някои ден да поговорим да пиинем :beer

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пет 30 май 2008 5:03

Ми айде де... в неделя на бъгито. Ще бъда на някоя от поляните с бяло Л200 с двойна кабина, ако не можеш да ме откриеш - звънкаш 0885 827 961 - Теодор

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Пет 30 май 2008 8:32

аз тоя път бъгито ще го пропусна :(

Потребителски аватар
Rado GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rado GTI » Нед 01 юни 2008 23:11

trunner,Аз позакаснях малко пък и бях на единия краи до околовръстното.Утре пак заминавам за Русе но следващата седмица ще ти звънна да се видим :wink: :beer

Потребителски аватар
Rado GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rado GTI » Нед 01 юни 2008 23:15

Еи Тсетско каде ходиш като те нямаше бе,изтарва.тази година Бъгито беше супер,имаше много бъгита и то корави.при големите VW 2000 16v с турбинка и още нещо им разказа играта.

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пет 06 юни 2008 20:38

Абре Радо, ти днес на бензиностанцията защо не се обади ве? Гледам аз ГоУфа - познат, и впоследствие, без да искам разбрах, че си бил ти човека! Щеше да се обаждаш, а и кат гледам в Айдемир колко коли има със стикери ми е бедна фантазията каква сбирка би се осъществила! Цеци издъхваш Цеци mhihi

Потребителски аватар
Rado GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rado GTI » Пет 06 юни 2008 22:51

Абе тои Голфа е в деленките на бензиностанцията а, аз съм в Русе.Баща ми се газари с него из аидемир :lol: Само да се прибера и ти звънкам :да: .Иначе тука в Русе се глася да ходя на тяхната збирка в Неделя.

Потребителски аватар
Spasov_G
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Я, кажета........

Мнениеот Spasov_G » Чет 12 юни 2008 23:47

Ей я вземете се вземете в ръце и кажете кой ще пътува за Калояново и да вземем да се съберем и да тръгнем колонно , Аз съм си в Русе и от тук ще се включа , а й се мъча тук с колегите да ги събера и тях да пътуваме заедно ....... дайте един път да направим нещо и ние от това Силистра ......... ОРГАНИЗИРАНО .......

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пет 13 юни 2008 5:53

Ми дайте де, аз съм си тук и никога не съм отказвал срещичка, друг е факта, че има двама човека и половина които пишат тук, а тези със стикерите в града са поне 30.

Потребителски аватар
tih
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tih » Сря 17 дек 2008 22:01

Здравейте силистренски колеги mhihi искам да ви кажа нещо, което ми се случи днес във вашето населено място, става дума за една Г3-ка, тъмно синя, кристални стопове(от евтините) и клубни стикери навсякъде, та въпросния "колега" с тая кола, днес почти успя да ме ядоса с изпълненията си тип "вижте ме, аз съм хипер ГЪЗар", незнам за вас, но мен лично много ме дразнят изпълнения като днешното, да спреш по средата на улица, където и от двете страни безразборно хорицата са си паркирали колите и е останало място само за еднопосочно "движение" и точно пред заведението по тая улица да форсираш като бесен, а отзад няколко такива като мене да ти търпят простотията, надявам се че въпросния малчоган ще прочете какво съм писал и да има предвид че ако го засека отново с подобно изпълнение и аз да съм епицентъра, ще му се наложи да се възползва от здравната си осигуровка, ако има такава, ааа искам да кажа и още нещо, да си сложиш клубен стикер на колата за вас какво означава, защото за мен това в никакъв случай не е гъзария, за мен това е преди всичко отговорност и след това престиж, съжалявам ако бях малко груб с изказването си, но просто неможах да се стърпя, 3 дни седмично прекарвам в Силистра, служебно и съм се нагледал на какви ли не неща по улиците ви, че направо нямам думи, но както и да е, айде със здраве.

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Сря 17 дек 2008 22:26

Както писах преди малко в една друга тема, в СС има много коли със стикери, които въобще не влзиат във форума, а само разхождат стикерите :wink:

п.п. ако между празниците си в СС драсни някой ред да пием по кафе :)

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Сря 31 дек 2008 8:11

tih написа:Здравейте силистренски колеги mhihi искам да ви кажа нещо, което ми се случи днес във вашето населено място, става дума за една Г3-ка, тъмно синя, кристални стопове(от евтините) и клубни стикери навсякъде, та въпросния "колега" с тая кола, днес почти успя да ме ядоса с изпълненията си тип "вижте ме, аз съм хипер ГЪЗар", незнам за вас, но мен лично много ме дразнят изпълнения като днешното, да спреш по средата на улица, където и от двете страни безразборно хорицата са си паркирали колите и е останало място само за еднопосочно "движение" и точно пред заведението по тая улица да форсираш като бесен, а отзад няколко такива като мене да ти търпят простотията, надявам се че въпросния малчоган ще прочете какво съм писал и да има предвид че ако го засека отново с подобно изпълнение и аз да съм епицентъра, ще му се наложи да се възползва от здравната си осигуровка, ако има такава, ааа искам да кажа и още нещо, да си сложиш клубен стикер на колата за вас какво означава, защото за мен това в никакъв случай не е гъзария, за мен това е преди всичко отговорност и след това престиж, съжалявам ако бях малко груб с изказването си, но просто неможах да се стърпя, 3 дни седмично прекарвам в Силистра, служебно и съм се нагледал на какви ли не неща по улиците ви, че направо нямам думи, но както и да е, айде със здраве.

Постъпката на келешчето не е похвална - то е ясно. Селски изпълнения по малките градове колкото искаш. А и както Godlike каза - в Силистра има десетки коли с клубни стикри без изобщо да знаят за какво става дума. Така, че не се надявай, че "пича" ще прочете поста ти.
След като прекарваш толкова време в Силистра, наистина може да звъннеш за среща.
Весели празници!

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Съб 03 яну 2009 0:00

Аз тоя Голф почти всеки ден го засичам някъде.Даже в мобиле имаше обява за продан.. :)

Върни се в “Организационен”