Защо карате VW
Ами аз си търсех около 10 годишна семейна кола за около 8000 лв.Първо мислех Опел Астра, но съм имал такъв служебен, електрониката постоянно даваше дефекти.Почнах да търся СЕАТ, но имаше много противоречиви мнения за тях.И съвсем случайно намерих един Пасат Б5 -1.8 бензин, хареса ми като външност и купе, бях чувал, че са много здрави - и така.
Карал съм АУДИ, но не съм доволен от надеждността.Много "меки" са.
Засега от Пасата съм доволен.За момента се оказва точно това, от което имам нужда.Дано да не се чупи много.
Карал съм АУДИ, но не съм доволен от надеждността.Много "меки" са.
Засега от Пасата съм доволен.За момента се оказва точно това, от което имам нужда.Дано да не се чупи много.

Темата е за VW, не за Golf. Аз карам Golf, щото от 1995 г. си мечтая да имам такава кола и сега имам. Обаче простата истина е, че ако имам парите за нещо друго и друг клас естествено, няма много да мисля да сменя Голфа, макар че вкарах доста пара в него. Но определено Golf е старата любов, а старата любов ръжда не хваща. Даже си мисля да взема една по-нова и по-хубава от сегашната ми кола и да заедно с това някоя двойка GTI с КР мотора и да правя само глупости с нея, ама ще видим.
- RossenVlad
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Защо карате VW
Попаднах на VW съвсем умишлено. В момента карам Пасат 2000г.
ТДИ,ПД,85кв. това е 12 поред автомобил и втори Фолксваген/първия е Поло, което караме и в момента/. Определено при тези автомобили нещата не се правят набързо. Детайлите се тестват многократно не се слагат прибързано и за това са дълготрайни. Това коства по някога въвеждане на някои новости, които други фирми са въвели вече, особено по старите модели, например централно заключване, елстъкла и др. Разбира се острата конкуренция вече недопуска изоставане при въвеждане на новите технологии и въпреки това Фолксваген и въобще немските автомобили продължават да залагат на сигурно. Не липсват и изключения. С една дума едни много здрави автомобили. Съмнявам се, че ще сменя марката вече, освен с друга немска.
ТДИ,ПД,85кв. това е 12 поред автомобил и втори Фолксваген/първия е Поло, което караме и в момента/. Определено при тези автомобили нещата не се правят набързо. Детайлите се тестват многократно не се слагат прибързано и за това са дълготрайни. Това коства по някога въвеждане на някои новости, които други фирми са въвели вече, особено по старите модели, например централно заключване, елстъкла и др. Разбира се острата конкуренция вече недопуска изоставане при въвеждане на новите технологии и въпреки това Фолксваген и въобще немските автомобили продължават да залагат на сигурно. Не липсват и изключения. С една дума едни много здрави автомобили. Съмнявам се, че ще сменя марката вече, освен с друга немска.
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Madj0 написа:Аз пък през далечната 98г като видях 2-ката ГТИ и си казах т'ва е колата ( може би любов от пръв поглед)
И после ме зариби и мене, нали ?

...а иначе аз през не толкоз далечната 2006-та година се бях засилил към Фиат Браво, ама след доста обикаляне и оглеждане на какви ли не "кочини" (да ме извиняват колегите с `талянски хафтомобили), попаднах на тази кола и някак ми легна на сърце и я взех

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”