Проблем зумер
Проблем зумер
Здравейте колеги!За начало искам да споделя че изчетох всички теми за проблем със зумера в търсачката!Ако някой може да помогне ще бъда много благодарен или да ме опъти към някой свестен жичкаджия.Така сега по същество.Колата ми е Г3 95г.със вграден заводски зумер който работеше.Ходих на елекричар прехвален който рови по кабелите и нищо не направи.Накрая ми взе 20 лв. и ми каза:ходи си купи един зумер и ще ти го монтирам.Направо се изумих от думите му.Проверил съм абсолютно всичко мисля.Стига ток до зумера слагах го на друга кола работи без проблемно.Бутончетата на вратите функционират фсичките!Дали има връзка нещо с монтажа на алармата се чудя
Вече и аз не знам!Благодаря предварително на отзовалите се!Аман от майстори......

- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Зумера ти е в корпус на реле(ако не греша!).За да работи трябва да имаш 1бр плюс от габарити,1бр постоянен минус и 1бр минус от датчик на врата.Вероятно също трябва да има и 1бр плюс след положение"контакт" за да не пищи при включени фарове,запален двигател и отворена врата.Всичко това може да се измери в таблото ,където влиза релето.
Re: Проблем зумер-РЕШЕНО!!!
devil28 написа:Здравейте колеги!За начало искам да споделя че изчетох всички теми за проблем със зумера в търсачката!Ако някой може да помогне ще бъда много благодарен или да ме опъти към някой свестен жичкаджия.Така сега по същество.Колата ми е Г3 95г.със вграден заводски зумер който работеше.Ходих на елекричар прехвален който рови по кабелите и нищо не направи.Накрая ми взе 20 лв. и ми каза:ходи си купи един зумер и ще ти го монтирам.Направо се изумих от думите му.Проверил съм абсолютно всичко мисля.Стига ток до зумера слагах го на друга кола работи без проблемно.Бутончетата на вратите функционират фсичките!Дали има връзка нещо с монтажа на алармата се чудяВече и аз не знам!Благодаря предварително на отзовалите се!Аман от майстори......
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”