Какво мнение търсиш ако е как стоят на колата лично на мен ми харесват с едно окачване ще станат супер ако имаш кинти де.Иначе като здравина неги знам несъм имал допир с такива.И може би малко по големички, но ако изключим всички тия предложения които изискват още кинти добре и стоят на колата.
В Шумен има една тройка абсолютно същатата... 1/1 с тая. Според мен изобщо не стоят яко тия джанти, ако ще ги слагаш на кола без ниско окачване. Иначе джантите ми харесват, не са лоши
Tyan написа:щото всички сте с окачване и 17ки ..пък не виждам да си седите повечето с железарките
in my opinion ни съ нерви ва...ни му гиът щот е стоков обикновен голфиет.....тия рейсинг жанси шъ гифтът по харно на гти пакет...малко ситуацията е на свинче звънче...editorial
Tyan написа:щото всички сте с окачване и 17ки ..пък не виждам да си седите повечето с железарките
и аз невиждам въпроса да е да си седя ли с железарките или да взимам тия...........
много ясно че е по добре от железарки НО няма пак да е толко добре
по добре да си вземе други 15-ки които ще му паснат не е казано че трябва да са 17-ки и окачване
относно въпросния модел МОЙТО мнение е че ще стоят яко 17-ки с хубаво окачване и ще отиват на някое GTI.........
Същите но по големи са по добре.Ама като цяло си мисля че поне една идея по големи ще му стоят добре, но е свързано с повече разходи Малко некадърен фотошоп ама толко.