Има ли фенове на DJ TIESTOOOO

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfer_pz » Вто 10 юни 2008 13:52

има има много фенове има :lol: :lol:

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Вто 10 юни 2008 17:31

Опа и аз съм фен :D

Потребителски аватар
N1P0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот N1P0 » Вто 10 юни 2008 17:35

кой не е фен ? :?

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 10 юни 2008 17:40

kickd0wn написа:
pavel_12 написа:Някой беше ли на SEE ME и Jeff Mills ???

Бях първият път на Тиесто и не ми хареса(пак зала фестивална), заради това сега няма да ходя. много ми е нежна музиката му :) :twisted: :twisted: :twisted:

Аз бях. :D
Много яко и много свежо парти. От миналата година на Варела не съм изкарвал така добре.

А Тиесто е ебахти комерсиалния тип, как може да го слушате изобщо. Миналата година е било провал, и как няма да е, да прави парти с детски хор. Тая година пак ще е така и освен това на 13.09 Дейв Кларк ще гостува, така че Тиесто направо да не идва.

Ми.. партито беше супер, наистина, но jeff се изложи според мен. Може би на мен не ми харесва ЧАК толкова лека и бавна музика, но той намали bpm-а на всичките си парчета, че и на the bells. ДООООСТА бавно, доста леко.. по-скоро биеше на чилаут.. Все едно, теглих му една и отидох в dnb stage-а.. там вече си беше супер. След jeff обаче пускаше един друг тип, който беше значително по-добре.
Евала за организацията и мястото, бяха на ниво определено!

А някой фен на hard-techno има ли? Някой да е бил на hard love 1-3?

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Вто 10 юни 2008 22:04

ИМААААААААААА ATB ruls 8)

Потребителски аватар
kickd0wn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kickd0wn » Сря 11 юни 2008 9:42

ISRalien написа:
kickd0wn написа:
pavel_12 написа:Някой беше ли на SEE ME и Jeff Mills ???

Бях първият път на Тиесто и не ми хареса(пак зала фестивална), заради това сега няма да ходя. много ми е нежна музиката му :) :twisted: :twisted: :twisted:

Аз бях. :D
Много яко и много свежо парти. От миналата година на Варела не съм изкарвал така добре.

А Тиесто е ебахти комерсиалния тип, как може да го слушате изобщо. Миналата година е било провал, и как няма да е, да прави парти с детски хор. Тая година пак ще е така и освен това на 13.09 Дейв Кларк ще гостува, така че Тиесто направо да не идва.

Ми.. партито беше супер, наистина, но jeff се изложи според мен. Може би на мен не ми харесва ЧАК толкова лека и бавна музика, но той намали bpm-а на всичките си парчета, че и на the bells. ДООООСТА бавно, доста леко.. по-скоро биеше на чилаут.. Все едно, теглих му една и отидох в dnb stage-а.. там вече си беше супер. След jeff обаче пускаше един друг тип, който беше значително по-добре.
Евала за организацията и мястото, бяха на ниво определено!

А някой фен на hard-techno има ли? Някой да е бил на hard love 1-3?

Верно много намали bpm-а, но и аз забегнах към Бг стейджа да чуя Стивън. След това пускаше Eddie Halliwell и според мен се представи по-добре от Jeff.

На hard-love 1 и 2 също ходих и ми харесаха особенно първият. Третият го пропуснах, че много партита се събраха от Cox насам. Пропуснах и Marco Carola, че беше в петък и заложих на See-me. Да видим лентият гост на метрополис кой ще е. Датата е 08.08, слънчев бряг, какао или мания.

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 11 юни 2008 11:48

kickd0wn написа:Верно много намали bpm-а, но и аз забегнах към Бг стейджа да чуя Стивън. След това пускаше Eddie Halliwell и според мен се представи по-добре от Jeff.

На hard-love 1 и 2 също ходих и ми харесаха особенно първият. Третият го пропуснах, че много партита се събраха от Cox насам. Пропуснах и Marco Carola, че беше в петък и заложих на See-me. Да видим лентият гост на метрополис кой ще е. Датата е 08.08, слънчев бряг, какао или мания.

Трябваше да изпуснеш bg и да продължиш към dnb :lol: :lol: bg-то беше доста зле..минавах само транзит от там и то с бърза походка :lol: :lol:

Потребителски аватар
pavel_12
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pavel_12 » Сря 11 юни 2008 15:37

ISRalien написа:
kickd0wn написа:Верно много намали bpm-а, но и аз забегнах към Бг стейджа да чуя Стивън. След това пускаше Eddie Halliwell и според мен се представи по-добре от Jeff.

Трябваше да изпуснеш bg и да продължиш към dnb :lol: :lol: bg-то беше доста зле..минавах само транзит от там и то с бърза походка :lol: :lol:

И аз бях на 1 и 2 а третиа хард лов го пропуснах поради баловете :)
Определено първият път на Jeff Mills на паркинга на лифта на витоша беше по - добре, но и сега ме изкефи. И аз послушах малко стивън , иначе сутринта след 5-30 на дръма си беше резачка :).
Иначе като организация и място си беше перфектно :)
Само звука на главната сцена ми беше слаб и се наложи да бъда до колоните за да го усетя :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
DEMON_666
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DEMON_666 » Сря 11 юни 2008 23:17

Има има :dance:

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 12 юни 2008 8:00

pavel_12 написа:И аз бях на 1 и 2 а третиа хард лов го пропуснах поради баловете :)
Определено първият път на Jeff Mills на паркинга на лифта на витоша беше по - добре, но и сега ме изкефи. И аз послушах малко стивън , иначе сутринта след 5-30 на дръма си беше резачка :).
Иначе като организация и място си беше перфектно :)
Само звука на главната сцена ми беше слаб и се наложи да бъда до колоните за да го усетя :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

И аз съм слушал хубави работи за витоша, ама го пропуснах..
Иначе всички се оплакват, че звука е бил слаб - ми нормално, все пак беше на открито ;)

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Чет 12 юни 2008 9:01

А какво ще кажете за Deep Dish?

Потребителски аватар
kickd0wn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kickd0wn » Чет 12 юни 2008 15:53

los_tigros написа:А какво ще кажете за Deep Dish?

Ами беше много по-добре като организация спрямо миналата година на John Digweed, имаше място, имаше и въздух достаъчно. За съжаление обаче аз си тръгнах рано рано и не мога да кажа, че ми е харесало чак толкова.

Някой посети ли John Aquaviva, Umek и Pet Duo зимата? Бразилците направо изораха залата. Баса взучеше като падаща гръмотевица - плътен и адски мощен. Най-добрият звук, който съм чувал в зала. Кофти, че чак в 5 почнаха да пускат, а до тогава се лигавиха първите двама.

Потребителски аватар
princo
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 1.8T Quattro 1997

Мнениеот princo » Пет 13 юни 2008 2:35

и аз сам фен

Потребителски аватар
deluX
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот deluX » Пет 13 юни 2008 6:07