kickd0wn написа:pavel_12 написа:Някой беше ли на SEE ME и Jeff Mills ???
Бях първият път на Тиесто и не ми хареса(пак зала фестивална), заради това сега няма да ходя. много ми е нежна музиката му![]()
![]()
![]()
Аз бях.![]()
Много яко и много свежо парти. От миналата година на Варела не съм изкарвал така добре.
А Тиесто е ебахти комерсиалния тип, как може да го слушате изобщо. Миналата година е било провал, и как няма да е, да прави парти с детски хор. Тая година пак ще е така и освен това на 13.09 Дейв Кларк ще гостува, така че Тиесто направо да не идва.
ISRalien написа:kickd0wn написа:pavel_12 написа:Някой беше ли на SEE ME и Jeff Mills ???
Бях първият път на Тиесто и не ми хареса(пак зала фестивална), заради това сега няма да ходя. много ми е нежна музиката му![]()
![]()
![]()
Аз бях.![]()
Много яко и много свежо парти. От миналата година на Варела не съм изкарвал така добре.
А Тиесто е ебахти комерсиалния тип, как може да го слушате изобщо. Миналата година е било провал, и как няма да е, да прави парти с детски хор. Тая година пак ще е така и освен това на 13.09 Дейв Кларк ще гостува, така че Тиесто направо да не идва.
Ми.. партито беше супер, наистина, но jeff се изложи според мен. Може би на мен не ми харесва ЧАК толкова лека и бавна музика, но той намали bpm-а на всичките си парчета, че и на the bells. ДООООСТА бавно, доста леко.. по-скоро биеше на чилаут.. Все едно, теглих му една и отидох в dnb stage-а.. там вече си беше супер. След jeff обаче пускаше един друг тип, който беше значително по-добре.
Евала за организацията и мястото, бяха на ниво определено!
А някой фен на hard-techno има ли? Някой да е бил на hard love 1-3?
kickd0wn написа:Верно много намали bpm-а, но и аз забегнах към Бг стейджа да чуя Стивън. След това пускаше Eddie Halliwell и според мен се представи по-добре от Jeff.
На hard-love 1 и 2 също ходих и ми харесаха особенно първият. Третият го пропуснах, че много партита се събраха от Cox насам. Пропуснах и Marco Carola, че беше в петък и заложих на See-me. Да видим лентият гост на метрополис кой ще е. Датата е 08.08, слънчев бряг, какао или мания.
ISRalien написа:kickd0wn написа:Верно много намали bpm-а, но и аз забегнах към Бг стейджа да чуя Стивън. След това пускаше Eddie Halliwell и според мен се представи по-добре от Jeff.
На hard-love 1 и 2 също ходих и ми харесаха особенно първият. Третият го пропуснах, че много партита се събраха от Cox насам. Пропуснах и Marco Carola, че беше в петък и заложих на See-me. Да видим лентият гост на метрополис кой ще е. Датата е 08.08, слънчев бряг, какао или мания.
Трябваше да изпуснеш bg и да продължиш към dnb![]()
bg-то беше доста зле..минавах само транзит от там и то с бърза походка
![]()
pavel_12 написа:И аз бях на 1 и 2 а третиа хард лов го пропуснах поради баловете
Определено първият път на Jeff Mills на паркинга на лифта на витоша беше по - добре, но и сега ме изкефи. И аз послушах малко стивън , иначе сутринта след 5-30 на дръма си беше резачка.
Иначе като организация и място си беше перфектно
Само звука на главната сцена ми беше слаб и се наложи да бъда до колоните за да го усетя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
los_tigros написа:А какво ще кажете за Deep Dish?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта