Tyan написа:е да погледем реално трябва да е луд да изпусне шанса си ......
То ще е един шанс.....но...футбол е , нищо не се знае

berbatov86 написа:Лелеееееее ти какъв позиор сиhooligans написа:бате да , прав си!
но аз съм един от тези момчета дето и 100 човека да ни нападнат , скачам!!!
бате реве ми , не за друго ами заради гаврата с цска!
моята кръв има една марка и тя е ЦСКА!
berbatov86 написа:Лелеееееее ти какъв позиор сиhooligans написа:бате да , прав си!
но аз съм един от тези момчета дето и 100 човека да ни нападнат , скачам!!!
бате реве ми , не за друго ами заради гаврата с цска!
моята кръв има една марка и тя е ЦСКА!
scuba написа:sport1.bg написа:Съдбата на ЦСКА в Европа тази година отново е в ръцете на шефовете в Борисовата градина. От УЕФА се смилиха над армейците и Вчера дадоха петдневна отсрочка на ръководството на клуба да изчисти задълженията към НАП.
Решението на служителите в европейската централа е продиктувано от намесата на наети от шампионите адвокати, които открили сериозни несъответствия в писмото, довело до отнемането на лиценза, което е изпратено от БФС в УЕФА.
В него кратко и ясно е написано, че "ЦСКА е несъстоятелен", без да се уточнява, че червените не отговарят на изискванията само по два пункта.
След подробни писмени обяснения от централата отговориха на армейците да изчистят задълженията си до петък, за да могат отново да възстановят правото си да участват в турнира за Шампионска лига.
Такаааа.... я да видим сега кой е бил виновен?
Че тука се разискваха теми как БФС изобщо не били виновни, как правели ВСИЧ!КО възможно да сспасят отбора...
Интересно
Aбе има ли левскар на чело на БФС нещата нЕма да тръгнат на добре
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта