Въпрос За 1.6 ABU на голф
Въпрос За 1.6 ABU на голф
Искам да попитам изтрадалите вече дали 1,6 ABU удря клапани като скъса ангренажния ремък или направо слагаш новия и 

- traficanta
- Автомобил:
- Двигател:
- traficanta
- Автомобил:
- Двигател:
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
За 1.6 ABU на голф
traficanta написа:да в повечето случаи не че сам патил де слава богу
Много точно ти е отговорил traficanta,защото има много малка вероятност да не ги удари...
http://volkswagen.msk.ru/forum/index.ph ... opic=17554
Извинявам се ако е прозвучало като заяждане
Просто това което имам аз като познания и информация знам че има мотори които няма как буталото и клапана да се засекът просто клапана в наи-долно положение не достига буталото когато е в най-горно.
И според мен един двигател или удря или не удря клапани.
В случая да разбирам че ABU-то удря а имам някакъв минимален шанс да не са ударени примерно 1 към 100 000.
Просто това което имам аз като познания и информация знам че има мотори които няма как буталото и клапана да се засекът просто клапана в наи-долно положение не достига буталото когато е в най-горно.
И според мен един двигател или удря или не удря клапани.
В случая да разбирам че ABU-то удря а имам някакъв минимален шанс да не са ударени примерно 1 към 100 000.
plamen032 написа:Да удря, но шанс ти да не удари е точно 50/ 50 иначе казано запали една свещ и кажи една молитва
Благодаря Но последните няколко дена ми върви страшно много 50/50 шанс за за мен е се едно 1 към 10 милиона
откраднаха ми документите и парите на следващия ден изкъртих едно дърво с голфа и опитваики се да го извадя на заден се скъса ремака по скоро е разтеглен или и аз не знам но е много хлабав сеедно е разтеглен и излиза сам има и изронени зъби по него
лошото е че аз сам упорито копеле и въртях още
А не бях такъв прахосник !!!!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”