ончеее
изпуснал си влака за яслата, трябваше тоя януари да подадеш молба
той другата есен ще ходи направо на градина

седя и си мисля...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:Cherepaha написа:One написа:е моя син прави 2 години отктомври ? това значи ли, че реда е друг - различен от регистрацията и класирането през интернет ????
Не. Същото е.
Различно е
Яслите не влизат в класиранията през нета. Там са само градините
Бъркаш. Дъщеря ми я записахме на ясла от Септември по въпросната интернет схема. Последни бяхме от приетите деца. Нещастника след мене е бил 20 сек. по-бавен, а този пред мен няколко милисекунди по-бърз ....

Последна промяна от Cherepaha на Пон 16 юни 2008 15:22, променено общо 2 пъти.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Според мен не е редно хора които нямат адресна регистрация в София да си записват децата тук.
Нямам против приходящите "софиянци", но е време да си дойдем на думата господа. Стига сте били само гости на столицата. Заповядайте, пререгистрирайте се, плащайте данъци наравно с нас пък нека тогаз има равенство
За съжаление това никога няма да се случи... Какво да се прави като дори кмета ни е от село...
Нямам против приходящите "софиянци", но е време да си дойдем на думата господа. Стига сте били само гости на столицата. Заповядайте, пререгистрирайте се, плащайте данъци наравно с нас пък нека тогаз има равенство

За съжаление това никога няма да се случи... Какво да се прави като дори кмета ни е от село...

- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
Re: седя и си мисля...
scuba написа:... ПАК за проблема с детските градини... Мина данданията по записванията (помним как не работеше системата).. След първо класиране, синът ми се оказа 6_та (шеста) резерва.
Сега дойде 2-ро класиране... И детето се оказа 7_ма (СЕДМА) резерва.
Чудя се как стават тия неща?
Някой ако е на ясно да ми обясни щот съм тъп и не разбирам.
случайно мисля ,че живееш в БГ ? или бъркам ?
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Това ми прилича на одисеята здравно осигуряване!
Първо личен лекар - направление - доктор - друг доктор - после друг доктор - навсякъде потребителски такси - и после си викаш - абе аз що не дадох 20 кинта за частен прием - ами от сутринта вися по пейки и каси в поликлиниките
Детските градини - пускаш молби , чакаш класирания - хабиш нерви и питаш тоя и оня и се молиш като в черква - дано се смили и ти вземе парите
После отиваме на училища - ВУЗ - ове - работни места - пенсионна възраст - разни рушвети за ТЕЛК - НЕЛК
Накрая и за парцел в гробищата - пак рушвети
Ни да живее човек - ни да умира
Баси екзистенциалИЗЪМА !!! Сартр ще се побърка от размисли и страсти - относно българската действителност!
Успех драги ми Смехурко - твой приятел верен - Патиланчо

Първо личен лекар - направление - доктор - друг доктор - после друг доктор - навсякъде потребителски такси - и после си викаш - абе аз що не дадох 20 кинта за частен прием - ами от сутринта вися по пейки и каси в поликлиниките
Детските градини - пускаш молби , чакаш класирания - хабиш нерви и питаш тоя и оня и се молиш като в черква - дано се смили и ти вземе парите
После отиваме на училища - ВУЗ - ове - работни места - пенсионна възраст - разни рушвети за ТЕЛК - НЕЛК
Накрая и за парцел в гробищата - пак рушвети
Ни да живее човек - ни да умира
Баси екзистенциалИЗЪМА !!! Сартр ще се побърка от размисли и страсти - относно българската действителност!
Успех драги ми Смехурко - твой приятел верен - Патиланчо

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
groznika написа:Според мен не е редно хора които нямат адресна регистрация в София да си записват децата тук.
Приятелю, ако не са тези хора, които наричаш "приходящи" в София нямаше да има и една работеща като хората фирма

Забрави този филм, че проблема е в регистрацията

Да не би да си мислиш, че ако утре тези нерегистрирани "приходящи" се регистрират и проблема ще се реши. Ако регистрацията водеше автоматично да създаване на детски градини - нямаше да има човек нерегистриран

groznika написа:Какво да се прави като дори кмета ни е от село...
И без да се обиждаш, ама вземи хвърли едно око на статистиката, примерно 1900-та година колко жители е имала София, пък тогава да си говорим колко са "кореняците"...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”