santo_trafficante написа:това е продадено отдавна. а и беше 2.0хдиThe Red Guy написа:П.С. И аз си мисля за едно такова, можеш да пишеш л.с. на Добрин, той търкаля едно такова в момента.
.
Kолко отдавна, аз го видях преди 3-4 седмици с него

santo_trafficante написа:толкова преди 1 месец някъдеThe Red Guy написа:santo_trafficante написа:това е продадено отдавна. а и беше 2.0хдиThe Red Guy написа:П.С. И аз си мисля за едно такова, можеш да пишеш л.с. на Добрин, той търкаля едно такова в момента.
.
Kолко отдавна, аз го видях преди 3-4 седмици с него
ти луд ли астра никогаmegalodon написа:i Голф 4 или Астра, но не намирам такива изгодни и с тези екстри.
myrshavija написа:megalodon написа:...Пежо 206 1.4 HDi 2002г. ...96 000км. Тези дни е сменил задния мост и предните носачи...
Ми щом те влече ...![]()
Успех със задните мостове!
Ний може да те светне кво е яко да те изпревари гума, ако не сменяш моста овреме
megalodon написа:Поразрових се малко във форума на Пежо и така като гледам май 206 нямат такъв филтър за твърди частици, защото тия коли които имат отговарят на стандарта EURO 4, а тази е на EURO 3.
Все пак ще питам утре
Милослав написа:megalodon написа:Поразрових се малко във форума на Пежо и така като гледам май 206 нямат такъв филтър за твърди частици, защото тия коли които имат отговарят на стандарта EURO 4, а тази е на EURO 3.
Все пак ще питам утре
мегалодоне, разрови се хубаво във секцията 206 на пежо форума.
и аз бях харесал едно такова, но като изчетох колко теми за заден мост има и се отказах.
иначе е много слънчева кола за жена.:):)
според мене недей. аз от френско слязах ...
The Red Guy написа:Милослав написа:megalodon написа:Поразрових се малко във форума на Пежо и така като гледам май 206 нямат такъв филтър за твърди частици, защото тия коли които имат отговарят на стандарта EURO 4, а тази е на EURO 3.
Все пак ще питам утре
мегалодоне, разрови се хубаво във секцията 206 на пежо форума.
и аз бях харесал едно такова, но като изчетох колко теми за заден мост има и се отказах.
иначе е много слънчева кола за жена.:):)
според мене недей. аз от френско слязах ...
Правенето на задния мост излиза някъде около 300 лв, на две мои познати им мъкнах колите да им ги правят, даже май малко по-малко, има едни части, дето се правят от "Терем" Търговище - излиза на сносна цена, а и са качествени. Иначе когато задният мост си отиде се окикерчват като патета
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта