Oxyde написа:Турците убиха рибата
до сега бях на вънка живея в холандия и тука има повече турици от колкото холандци

kiko написа:отсега ви казвам как ще се развие мача на турците с хърватска-турците ще проспат 1 полувреме ,ще губят с 2- 3 гола ,и после ще ги обърнат...баси странния отбор...но сериозно-не мисля ,че имат шанс срещу хърватите с тези наказания и контузии..
в 75 мин при 2-0 коеф за победа на турция бе 201...
kotse_botse написа:Не отписвайте ФуриятаМалко отбори могат да си позволят да държат футболист като Фабрегас на резервната скамейка (макар че за мен това е грешка на Арагонес, който хич не ме кефи). А и Ел Ниньо още не се е развихрил напълно, макар че загатна за какво става дума. Вия и Торес са най- добрия нападателен тандем на това първенство, дано се съберат и в Ливърпул
![]()
Иначе и холандците, които също са ми симпатични, са страхотни засега, но те винаги правят хубави мачове в началото и като дойдат елиминациите падат на дузпи, след като са мачкали в редовното време и са пропуснали 10 чисти гола
Тая вечер ми се иска немците да отпаднат, но австрийците нещо не могат да вкарват, миналия мач изпуснаха сума чисти положения и накрая вкараха от измислена дузпа.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 23 госта