Подмяна на уплътнения?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Подмяна на уплътнения?

Мнениеот Oxyde » Пон 09 юни 2008 20:47

Здравейте колеги,имате ли представа каде може да се подменят оплътненията на вратите..в частност на шофьорската врата...на един мой познат всеки път като завали дъжд и му се напълва 30см вода при педалите...мн ще съм благодарен ако можете да ме опътите :)

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Вто 10 юни 2008 13:50

Сигурно ли е че е точно уплътнението ? Може то да си е наред, а да има някаква кривина във вратата, рамката ?

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Пон 16 юни 2008 22:47

gr_kanev написа:Сигурно ли е че е точно уплътнението ? Може то да си е наред, а да има някаква кривина във вратата, рамката ?

хмм,еми първоначално се мислеше че е джама..смениха го в кобрата..пак те4е сега...не е от джама...сигорно е някакъв луфт..ли ..нз...но както и да е ...въпроса ми е каде може да се сменят ,а вече дали е от това отделна работа :wink:

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Вто 17 юни 2008 5:09

Сигурно са му запушени отточните канали при механизма на чистачките...
и пълни вода през жилото на километража...

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Вто 17 юни 2008 10:59

Има ли видимо прокъсани участъци по това уплътнение? Оставали ли са следи от вода по пластмасата над прага? Правен ли е експеримент с поливане с вода или на пароструйка.?

Иначе такова уплътнение, ако ще иска да е ново се отива в магазина с номера на рамата на автомобила и се прави поръчка от Германия. Цена не можаха да ми кажат, но определено не била малка сума. Проверих това в магазин от веригата "Софрост" на ул. "Цар Симеон" 164.
Нека човека да види какво е положението в "Ауто +".

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Вто 17 юни 2008 18:52

Dpop написа:Има ли видимо прокъсани участъци по това уплътнение? Оставали ли са следи от вода по пластмасата над прага? Правен ли е експеримент с поливане с вода или на пароструйка.?

Иначе такова уплътнение, ако ще иска да е ново се отива в магазина с номера на рамата на автомобила и се прави поръчка от Германия. Цена не можаха да ми кажат, но определено не била малка сума. Проверих това в магазин от веригата "Софрост" на ул. "Цар Симеон" 164.
Нека човека да види какво е положението в "Ауто +".

мхм,мерси Добри,значи прицнипно се мокри колоната и по нея слиза долу..а аз точно какво е положението не съм поглеждал

Върни се в “Passat”