Големи Колони + Оригинални За Голф + Pioneer
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Големи Колони + Оригинални За Голф + Pioneer
Значи, сложих сиди плеър пионер 4x50 /евтин модел/. Захранва яко оригиналните колони на голф 4, но отзад сложих едни 20см и едва се обаждат...къде съм сгрешил и как да реша проблема 

CESC написа:не може да храниш 20см с плеър.Ти казваш че са по 120вата а плеъра ти изкарава 17-22вата макс. слагай един усилвател от по евтините и си слушкай
Не е верно,че не може да ги храни.Колоните като са 20 см едва ли са 120 вата РМС.Сигурно са по 40 вата примерно.Аз в служебната си кола съм си сложил Пайнер за 180 лв и елипси Херц които за 180 вата оптимална и 90 реална мощност.И свири много силно.
Другаде трябва да се търси проблема.
Абе Колеги-Човека казва че са Филипс...Еми Ефтиния Пионер сигурно му е от 170лв дават ги 4х50 имах такъв реално е по малко......как искате да захрани едни 20см Елипси и то Филипс...Колега преди бях с такъв Пионеер свирише ама щот съм с Блакпунт елипси.....Сега съм С Двд Тъндър свири ама не силно,иам предна и задна лИния ама не ми свирят кът преди силно и ги вързах към едно усилвателче....Супер се получи!ръгай един усилвател и глей за ко става въпрос...щом у вас си пробвал и щом нищо неси объркал по кабелите в колата няма друго освен че са ти хубави Колоните и Неможеш да ги захраниш!Хм ако случайно не от това,ами наистина имаш прблем.....Я откачи цд-то и виж връзките даже го свали и пробвай в вкъщи с акомулатора.......
да видиш!

- CESC
- Автомобил: B8 Variant
- Двигател: TDI
- Контакти:
los_tigros написа:CESC написа:не може да храниш 20см с плеър.Ти казваш че са по 120вата а плеъра ти изкарава 17-22вата макс. слагай един усилвател от по евтините и си слушкай
Не е верно,че не може да ги храни.Колоните като са 20 см едва ли са 120 вата РМС.Сигурно са по 40 вата примерно.Аз в служебната си кола съм си сложил Пайнер за 180 лв и елипси Херц които за 180 вата оптимална и 90 реална мощност.И свири много силно.
Другаде трябва да се търси проблема.
е разбира се че ще свирят той човека си го каза но не свирят както си могат
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
CESC написа:не може да храниш 20см с плеър.Ти казваш че са по 120вата а плеъра ти изкарава 17-22вата макс. слагай един усилвател от по евтините и си слушкай
Ето това ти е проблема. Само усилвател решава нещата. Просто не може тези плеъри които реално са 4х22 W при 10% THD да хранят 20 см говорители.
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
За свързването: прекарват се дебели кабели от акумолатора до багажника, за захранването, мисла че 6-8 квадрата стигат. И се прекарват чинчове от плеъра до багажника, чинчовете са със среден кабел който управлява усилвателя. Зависи какъв ти е плеъра, новите модели на Пайнер 2000mp, 2020mp и 2000mpb нямат изход за усилвател на чинчове и ако си стакъв ще трябва да дадеш малко повече пари за усилвател, който да има вход по високо ниво. Тогава чинчовете не ти трябват и сигнала се взима директно от задните колони. Питай ако те интересува нещо друго 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”